Urholle kotivoitto ja puhtaat paperit avausviikonlopusta

20.09.2022 11:31 (muokattu 20.09.2022 11:33)
Arkistokuva.

Urhon kiekkomiehistö jatkoi hyviä otteitaan sunnuntaina, kun vastaan Suolahteen saapui hallitseva mestari Gladiators. Ottelusta oli lupa odottaa tasaväkistä ja vauhdikasta, kuten joukkueiden aiemmat kohtaamiset edellisvuosina ovat osoittaneet.

Poikkeusta ei tehnyt tämäkään kamppailu. Kotijoukkueen Niko Pennanen huudatti kotiyleisöä jo 30 sekunnin pelin jälkeen, jonka jälkeen Henri Pennanen ja Tuukka Halttunen veivät Urhon jo 3-0 johtoon. Tämä pakotti vieraat ottamaan aikalisän, ja herättelemään joukkuetta maalivahdin vaihdon myötä. Erätauolle lähdettiinkin 3-2 lukemista, kun vieraat saivat kammettua peliä tasaväkisemmäksi erän edetessä.

Toisessä erässä nähtiin tilanteita molempiin suuntiin. Jaakko Hämäläinen iski ensin Urhon kahden maalin karkumatkalle, mutta vain hetki tästä vieraat tulivat jälleen maalin päähän. Ottelu ratkesi lopullisesti kolmannessa erässä, kun Sami Pekkala iski kiekon vastustamattomasti ohi vierasmaalivahdin, ja loppulukemat oli sinetöity.

Urho jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, ja kohtaa ensi lauantaina kotikaukalossa Vaajakosken Pelikaanit. Ottelu alkaa jäähallissa kello 16.00. Otteluisäntä Kuusysärit-festivaali tarjoaa festivaalirannekkeella vapaan sisäänpääsyn otteluun.