ÄKS

Urhon edustusjoukkue lähtee uuteen alkavaan kauteen motivoituneena ja tavoitteellisena

19.09.2023 11:01

Urhon edustuksen terveisistä kertoo joukkueenjohtaja Tapio Saaristo.

 

”Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa ja muutama uusi pelaaja on saapunut vahvistamaan rivejämme. Pukukopissa on odottava ja hyvä tunnelma.

Joukkueena olemme asettaneet tavoitteeksi viime kauden hopean kirkastamisen eli lohkovoiton ja sitä kautta paikan Suomi-sarjakarsintaan. Tähän päämäärään meitä auttaa Keski-Suomen upein kotiyleisö, minkä vuoksi joukkue haluaa laittaa itsensä täysillä likoon jokaisena pelipäivänä.

Lohkomme tulee olemaan todella mielenkiintoinen, sillä ennakkotiedoissa on, että useampikin joukkue hamuaa sarjanousua. Yhtenä esimerkkinä viime kaudella Mestistä pelannut Heinolan Peliitat. Jokaiseen peliin on siis lähdettävä nöyrällä ja työteliäällä asenteella.

Tärkein tukipilarimme ja voimavaramme on yhteisöllisyys eli ns. ”Urhoperhe” tai toisin sanoen viime kaudella lanseerattu ”Punasininen sydän”. Edustusjoukkue tukee tarvittaessa junioritoimintaa myös taloudellisesti ja osa edustuksen hankkimista sponsorituloista jyvitetään juniorityöhön. Toimimme avoimesti ja hyvähenkisesti joukkueen sisällä, joukkueiden kesken sekä kannattajienkin suuntaan. Laadukkailla ottelutapahtumilla ja monipuolisella sosiaalisella medialla huomioimme kannattajiamme. On ollut ilo huomata, miten joukkueemme ja koko seuran tekemistä on seurattu Äänekoskella, Keski-Suomessa ja jopa valtakunnallisesti.

Olosuhteet, valmennus, organisaatio sekä vakiintunut kiekkokulttuuri ovat Suolahdessa nyt sellaisella tasolla, että nousuhaaveet ovat vihdoin realistisia. Tämän toteutumiseen tarvitsemme pelaajien panoksen lisäksi kaikkia teitä, talkooväkeä, uskollista kotiyleisöä ja monivuotisia tukijoitamme. Kiitos teille kaikille tuestanne…me pelaamme teitä varten”.

– Tervetuloa jälleen sankoin joukoin jäähallille. Tehdään tästä hieno kausi, joukkueenjohtaja Tapio Saaristo toivottaa.

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy