ÄKS

Vastine Marko Nykäsen mielipidekirjoitukseen, jossa otettiin kantaa kaupungin tukeen Äänekosken Moottorikerholle

25.07.2023 11:37
Arkistokuva.

Aluksi on todettava, että on kiva kuulla, että ÄMK:n toimintaa arvostetaan ja kerhon ulkopuoleltakin ollaan huolissaan toiminnan jatkumisesta edelleen. Kuten kirjoituksessa todettiin toimintaa on todellakin ollut jo vuodesta 1964 lähtien. Mopokerhoakin on tenaville pyöritetty jo reilut 30 vuotta.

On kuitenkin tärkeää, että julkiset kannanotot asioista perustuisivat faktoihin, eikä kylillä käytyihin kuulopuheisiin. 

Päinvastoin kuin mielipidekirjoituksessa todettiin, Äänekosken kaupungilta vuokrattavat uudet tilat ovat selkeästi käytännöllisemmät ja tilavammat, Spotissa olleisiin tiloihin verrattuna.

Varsinkin, kun kaupunki lupasi tiloihin kulkua parantaa ÄMK:n toivomusten mukaisesti. Lisäksi kaupunki on luvannut tyhjätä tilat tarpeettomasta, tiloihin jääneistä tavaroista, että moottorikerho pystyy tilat hyödyntämään edelleen jäsenistönsä pyörien talvisäilytyspaikkana entistä paremmin.

Kaikki keskustelut ja tilojen katselmoinnit kaupungin kanssa ovat sujuneet hyvässä yhteishengessä, joten kiitos siitä kaupungin puolelle.

Lopuksi on hyvä muistaa pari asiaa; maailma muuttuu, mutta kaikki muutokset eivät ole huonompaan suuntaan ja toiseksi, juttuja kylillä kuulee, mutta kaikki jutut eivät ole aina välttämättä  kuten kerrotaan.

Äänekosken Moottorikerho toivottaa kaikille yhdistyksille hyvää tulevaisuutta myös jatkossa Ääneseudun elävöittämiseksi!

Terveisin, Äänekosken Moottorikerho ry:n hallitus

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy