Frisbeegolfin Karvalakkikisa heitettiin rapsakassa pakkasessa lauantaina


Tero Koivu puttaa sisään väylällä 10, vieressä kannustaa Sami Pursiainen.

Äänekosken frisbeegolfin talviradalla Laajalahdessa kisasi lauantaina 24. helmikuuta iso joukko innokkaita kiekonheittäjiä.

Äänekosken Frisbeegolfin kannatusyhdistyksen järjestämä kisa oli Karvalakkisarjan yksi osakilpailu. Kisoja käydään talvisin, pelaajat keräävät kisoista pisteitä ja eniten pisteitä saaneet palkitaan keväällä.

Kisa heitettiin 42 kilpailijan voimin.  Aamulla 20 väylän kierros ja päivällä toinen 20 väylän kierros ruokatauon jälkeen. Aamusta oli rapsakka -21 pakkasta, joka vähän kylmetti osan paljaita sormia heittojen aikana, mutta päivää kohti keli parani ja lämpeni.

– Laajalahden rata ylläpidetty pienellä porukalla hyvin talven aikana, saanut paljon kehuja että olisi yksi Keski-Suomen parhaista talviradoista, koska on tampattu kokonaan, jottei kiekot huku ja ei tarvii tarpoa polvia myöten hangessa, ÄFKY ry:n Mira Ekroos sanoo.

Miesten sarjan voitti Antti Kotilainen, naisten sarjan Mari Kaipio, juniorisarjan Jooa Saari ja seniorisarjan Samvais Väisänen. Katso kaikki tulokset täältä.

Hienolla kelillä on hyvä heittää.

Kisassa oli CTP-väylä joka on 62metriä pitkä, ja jossa koria lähimmäksi yhdellä heitolla avannut voitti kiekon, tässä kuvassa mitattiin ensimmäinen heitto mutta sillä ei ihan pärjätty, voittotulos oli loppujenlopuksi 22cm.

Rauli Savela heittää avausheiton väylällä 4, joka on 100metriä pitkä ja heitto menee ihan korin lähelle.

Pelaajat odottaa toiselle kierrokselle lähtemistä.

Yhdellä väylällä oli aina ruuhkaa ja kilpailijat joutuivat odottelemaan, joten laitettiin pienet tulet jotta voi lämmitellä käsiään.

Jani Kotanen oli ottanut potkurin mukaan helpottamaan bägin kantoa ja samalla välillä voi huilia ja istahtaa lämpöisen lampaantaljan päälle.

Vastaa