Hirvaskankaan logistiikkakeskittymä etenee – Heavy Center Hirvaskangas Oy toisi paikalle 20 työpaikkaa


Heavy-Trans Oy havittelee valtavaa tonttia paraatipaikalta.

Heavy-Trans Oy haluaa ostaa Hirvaskankaalta lähes kolmen ja puolen hehtaarin tonttialueen Heavy Center Hirvaskangas Oy:n perustamista varten. 

 

Alue sijaitsee kauppakeskus Spektrin ja 69-tien välisellä alueella aivan Hirvaskankaan ABC:n kulmalla.

Kaupunginjohtaja ehdottaa kaupunginhallitukselle, että se päättäisi myydä alueen 167 506, 50 eurolla. Hinta on hieman kaupunginhallituksen aiemmin määräämää neliöhintaa, mutta kaupan merkittävyden takia kaupunginhallitus voi antaa tonttikaupassa alennusta.

Äänekosken strateginen johtoryhmä on tehnyt kaupasta yritysvaikutusten arvioinnin ja arvioinut kaupan merkittäväksi alueen kehittämisen näkökulmasta. Uusi yritys toisi alueelle jopa 20-25 uutta työpaikkaa.

Hirvaskankaan logistiikkakeskus-hankkeen tarkoituksena on luoda HIrvaskankaasta suuri hallinta- ja logistiikkakeskittymä. Heavy Center Hirvaskangas olisi hyvä startti hankkeelle ja toisi toivon mukaan alueelle myös lisää yrityksiä.

Äänekosken kaupunginhallitus käsittelee tonttikauppaa kokouksessaan maanantaina 20. elokuuta. Lue esityslista kokonaisuudessaan täältä.

Vastaa

  1. Ei ihan silvasti..

    Mitäs nää hevimiehet tänne aikoo rakentaa? Fonectasta(.fi) taloustiedot kun tarkistaa, nii ei kovin iso virma kyllä oo kyseessä.

    Vastaa
  2. Essi

    …ja Äänekosken viisaat ja ahneet päättäjät halusivat ajaa Silvastin Jyväskylään, joka otti firman hyvin mielellään ja avosylin vastaan.

    Vastaa