ÄKS

Äänekoski Äksön lähestyy – Keskusta täynnä Äksöniä!

05.06.2024 11:14

Äänekoski Äksön on jo tällä viikolla lauantaina 8.6.2024 klo 10-15 ja ohjelmakattaus on todella monipuolinen. Tapahtuma-alueena toimii Äänekosken keskustan alue, eli Rantapuisto, Keskusaukio, kaupungintalon parkkipaikka sekä kivijalkaliikkeet.

 

Äksöniä tarjoilevat mm. Emma Salokosken, Pauli Hanhiniemen ja Pikku Papu-orkesterin ilmaiskeikat, Äänekosken kaupungin piste, Kesäkaara, peräkonttikirppis, myyntikojut, eri toimijoiden esittelypisteet sekä kivijalkaliikkeiden kampanjat.

Äänekoski Äksön järjestetään neljättä vuotta peräkkäin ja sen tarkoituksena on lisätä keskustan alueen elinvoimaisuutta. Kaikenikäisille tarkoitettu ilmaistapahtuma tuo keskustaan monipuolista ohjelmaa. Tarjolla on live-musiikkia, peräkonttikirppis, lelujen vaihtotori ja paljon muuta.

Kesän avaava tapahtuma on suunniteltu niin, että kävijät viihtyisivät keskustan alueella mahdollisimman pitkään ja tutustuisivat samalla myös paikallisten liikkeiden tarjontaan. Keskustan alueen kivijalkaliikkeet ovatkin luoneet Äksön viikonlopulle houkuttelevia kampanjoita.

– Tänä kesänä Äänekoski Äksön tarjoaa ohjemaa keskustan täydeltä koko perheelle! Keskustan kivijalkaliikkeistä löytyy kampanjatarjouksia, Keskusaukiolla on erilaisia kojuja, kaupungintalon lähellä on peräkonttikirppis ja kaupungin järjestämä lelujen vaihtotori sekä rannassa esiintyy upeita live-artisteja. Tervetuloa viettämään kivaa kesäpäivää Äänekoskelle, kehityspäällikkö Tanja Sulin sanoo.

Ohjelmaa koko päiväksi, Äksöniä kaikille

Äänekoski Äksön tapahtuman avaa harrasteajoneuvojen Heavy Day Cruising, joka on osa Hirvaskankaalla järjestettävän Heavy Day -tapahtuman ohjelmaa. Live-musiikkiohjelman avaa lastenorkesteri Pikku Papu, jonka energia sulattaa niin pienten kuin varttuneempienkin kuuntelijoiden sydämet.

Äänekosken kaupungin pisteellä kaupungintalon edessä on mahdollisuus vaihtaa käytetty lelu toiseen lelujen vaihtotorilla. Lisäksi kaupungin pisteellä on jaossa 500 ensimmäiselle kesän tyylikkäimmät Äänekoski-lippikset!

Tapahtuman ajan alueelta voi ostaa mm. hattaraa ja muita herkkuja. Kesäkaara tarjoaa hauskaa tekemistä Keskusaukiolla ja kannattaakin käydä katsomassa, millaista ohjelmaa siellä on tarjolla.

Live-musiikin lomassa on hyvä suunnata tutustumaan keskustan liikkeiden kampanjoihin ja hakea samalla pientä purtavaa. Välipalaa ja hieman täyttävämpääkin purtavaa voit nauttia viihtyisissä kahviloissa ja lounasravintoloissa tai vaikkapa noutaa eväät mukaan Rantapuistoon.

Keskusaukiolla ja sen läheisyydessä on erilaisia kojuja, joiden tarjontaan kannattaa tutustua. Kaupungintalon parkkipaikalla pidetään peräkonttikirppistä, josta voi tehdä kivoja löytöjä pikku rahalla.

Rantapuiston lavalla päivällä tunnelmaa pitävät yllä hurmaava Emma Salokoski ja päivän päättää karismaattinen Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan keikkakokoonpano M.A.D. eli ”Melkein Akustinen Duo”.

Aikataulu:

  • Tapahtuma alkaa klo 10.00
  • Heavy Day Cruising klo n. 10.30 – 10.45
  • klo 11.00-11.45 Pikku Papun orkesteri
  • klo 12.30-13.15 Emma Salokoski duo
  • klo 13.45-14.30 Pauli Hanhiniemi
  • Tapahtuma loppuu klo 15.00

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy