ÄU:lle hyviä tuloksia Jyväskylästä, Pihtiputaalta ja Keuruulta

09.07.2020 17:27

ÄU:n yleisurheilijat rikkovat omia ennätyksiään.

Satu Rautiainen on päässyt hyvään juoksuvauhtiin sillä Jyväskylässä käydyissä Motonet GP kisoissa  Satu paransi omaa ennätystään 1500m juoksussa yli neljä sekuntia.  Uusi ennätys on nyt t4.38.23 ja samalla alittui myös Kalevan kisojen tulosraja, myös 3000 metrin aidoissa on kisaraja alittunut ajalla 11.04. 26.

– Juoksu oli hänen ensimmäinen estejuoksu milloinkaan, ÄU:n Ilpo Vesterinen kertoo.

Myös Peppi Soiluahon vauhti kiihtyy sillä nyt syntyi Jämsässä uusi 60 m aitojen ennätys  aikaan 10.40. Ennätys parani peräti 2.4 sekuntia.

– Pepin aika on Suomen ykkösaika Suomen tilastojen T 11v sarjassa, Vesterinen sanoo.

Pihtiputaalla käydyissä kisoissa Piia Kalliomäki hyppäsi kesän parhaansa pituudessa 5.23 ja oli ykkönen. Samoissa kisoissa Iina Manner oli pituudessa 3.  tulos 374 ja kuula 6.25 myös 3.  Veera Manner T9 sarjan pituudessa 425.

Keuruulla käydyissä pituuskisoissa T15 sarjan Iita Manner hyppäsi pituudessa oman ennätyksen 426 ja sijoittui kisassa hopealle. Arsi Niskanen P13 sarja  pituudessa tuli oma ennätys 404  ja toinen sija.