ÄKS

Kipinä Basket valmistautuu uuteen kauteen

21.06.2021 09:38

Kipinä Basketin valmistautuminen uuteen kauteen on täydessä vauhdissa.

 

Joukkue vetää kesäharjoituksia fysiikkavalmentaja Marko Partasen johdolla ja kun valmentajan taustat tiedetään, niin hiki varmaan lenkkipoluilla irtoaa helposti. Joukkueen valmennus pysyy lähes samana kuin viime vuonna eli päävalmentajana toimii Joni Hautsalo, apuvalmentajana Eero Oksanen, Teemu Häkkinen on myös valmennuksessa mukana, fysiikkavalmentajana toimii Marko Partanen. Myöskin Sami Mäntymaa osallistuu pelaamisen ohella harjoitusten ja pelitapahtumien suunnitteluun. 

Pelaajiston puolella joukkueen runko pysyy suurin piirtein samana, mutta pieniä muutoksia on mahdollisesti luvassa. Joukkueessa harjoittelee myöskin viime kauden tapaan kaksi nuorta pelaajaa Eeti Varis ja Aapo Lehtonen. Pojille on lupailtu jo peleissäkin peliaikaa, jos vain harjoittelu maistuu tarpeeksi. Pojat ovat itse halunneet tulla Kipinän harjoitteluvahvuuteen mukaan. Joukkueen lopullinen kokoonpano julkistetaan elokuun puolella. Koripallojaoston puheenjohtajaksi on valittu Keijo Kainu.

Joukkueen toimintaperiaatteena on edelleen, että koripallo on kiva ja mukava harrastus, mutta sitä harrastetaan sen jälkeen kun ensiksi on hoidettu nykypäivän tiukat vaatimukset perhe- ja työelämässä sekä opiskelussa. Kun tuomari nostaa pallon ilmaan niin sitten halutaan pelata tosissaan voitosta. Tällä toimintaperiaatteella näyttää olevan oma paikkansa korispiireissä, koska joukkueeseen on uusienkin pelaajien puolelta tullut kyselyjä, mutta muutokset pyritään harkitsemaan tarkasti ja harkitusti, jotta joukkueen toimintaperiaate ja henki pysyy hyvällä tasolla. 

Kipinä haluaisi heittää haasteen Huiman suuntaan parista harjoituspelistä syksyn aikana, koska viime kevään finaalitkin oli tasaisia pelejä ja voi vain kuvitella mikä tunnelma olisi ollut kun yleisö olisi päässyt paikalle. 

Kipinä Basket 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy