ÄKS

Pub Markuksen joukkue vei Lose the Shoes -voiton – Tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna

17.08.2019 20:17 (muokattu 18.08.2019 10:51)
Voittajajoukkue vuosimallia 2019.
Paljasjaloin pelattava jalkapalloturnaus kokosi Rantapuistoon 8 joukkuetta kannustusjoukkoineen.

 

Muutaman vuoden tauon jälkeen paluun Äänekosken kesäohjelmaan tehnyt Lose the Shoes -jalkapalloturnaus pelattiin lauantaina Rantapuiston nurmella. Tapahtuman tuottaja Jasu Rossi toteaa, että fiilis on hyvä.

– Kyllä tämä on aina ilo järjestää. Ensi vuonna mennään taas, ja nyt tällekin vuodelle jo hiottiin pieniä yksityiskohtia entisestä. Pitkän aikavälin suunnitelmana on järjestää turnaus ainakin seuraavana kahtena vuotena, Rossi juttelee.

Lauantain turnaukseen osallistui viime hetken peruutuksien vuoksi vähän aiottua vähemmän eli kahdeksan joukkuetta. Tiukan kamppailun jälkeen voiton vei Pub Markus, hopealle potkutteli FC RS. Pronssipokaalin kotiinsa vei Pehmolan Pehmot, joka kukisti ÄKJP:n.

– Kyllä meillä oli vaan niin hyviä jätkiä tiimissä. Vaikka kaikki ei ole ennen pelanneetkaan yhdessä, kemiat toimi samantien. Kaksi vahvistusta Lahesta, niin voitto oli varma. Huolellinen valmistautuminen oli myös tärkeää, etenkin tankkaus, voittajajoukkue veisteli juhlinnan keskeltä.

Pelaajat totesivat, että paljasjaloin laji saa aivan uusia ulottuvuuksia. Tuntuma palloon on melkein parempi kuin nappiksilla. Turnauksen ainutlaatuisuutta korostaa myös tuottaja-Rossi.

– Tää on niin matalan kynnyksen futista, kun olla voi. Ei tarvitse olla huippupeluri, vaan ihan kaikki saa pelata. Tämä on samalla myös kokoontuminen kavereille, jotka ovat muuttaneet Äänekoskelta muualle, Rossi toteaa.

Aurinko helli osallistujia Rantapuistossa sateisen viikon jälkeen. Muutama kirjaimellinen pallonmenetys koettiin, kun upeat saksipotkut kantoivat Häränvirtaan saakka.

– Tässä taitaa joutua illan mittaan vielä lähtemään vastarannalle hakemaan karanneita palloja. Yksi telttakin meinasi lähteä tuulen mukaan, mutta sen saimme otettua alas, Rossi paljastaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy