ÄKS

SKV Kiinteistönvälitys muuttuu Huoneistokeskukseksi

08.08.2020 06:00 (muokattu 08.08.2020 07:46)
Kuvituskuva.
SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistyvät syyskuun alussa Huoneistokeskus-brändin alle. Molemmat kuuluvat Realia Group -konserniin.

 

SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen yhdistyminen tekee Huoneistokeskuksesta entistä vahvemman toimijan kiinteistönvälitysmarkkinoilla, Relia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta arvioi.

– Näemme, että brändien yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan suomalaisia kodinvaihtajia entistä paremmin sekä samalla tarjoamaan välittäjillemme nykyaikaisia työkaluja. Kun yhdistämme panostuksemme yhden brändin taakse, yksi plus yksi tulee olemaan enemmän kuin kaksi, Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajana jatkava Virta sanoo tiedotteessa.

Joillain paikkakunnilla SKV:n toimistoja on suljettu ja sulautettu läheisiin Huoneistokeskuksen toimipaikkoihin. Äänekosken toimintojen osalta SKV Kiinteistönvälityksen palvelut pysyvät kuitenkin ennallaan myös uuden lipun alla.

– Käytännön tasolla yhdistymiseen ei liity mitään dramatiikkaa, sillä olemme kuuluneet samaan emoyhtiöön Realia Groupiin jo pitemmän aikaa. Tämä yhdistyminen yksinkertaistaa yritysrakennetta, kun ei ole kahta erinimistä firmaa tekemässä samoja asioita, arviointipäällikkö Jarmo Berg toteaa.

Henkilöstölle siirtyminen on helppo, sillä ohjelmistot, paikallisjohtajat ja muutkin tutut järjestelmät pysyvät ennallaan. Irtisanomisia tai muutakaan henkilöstömuutosta ei ole Äänekoskelle tulossa.

– Syyskuun alusta jatketaan sitten oransseilla väreillä. Samat ihmiset täällä edelleen palvelee, mutta uusien ikkunateippien takana, Jarmo Berg hymyilee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy