ÄKS

Suomen parhaat K-Supermarketit on valittu – Keski- ja Itä-Suomen parhaan palkinto Suolahteen Ilpo ja Heli Romppasen K-Supermarket Suosikille

12.03.2023 14:38
Suurenmoiset onnittelut, Helille ja Ilpolle sekä Suosikin henkilökunnalle!

Vuoden parhaat K-Supermarketit on valittu. Keski- ja Itä-Suomen alueiden parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Suosikki. Palkitsemisperusteissa painoarvoa annettiin erityisesti ammattitaitoisesta ja henkilökohtaisesta, asiakkaidenkin kiittelemästä palvelusta.

 

Perusteluissa korostuivat hyvän palvelun lisäksi esimerkiksi valikoiman rakentaminen asiakkaiden toiveiden mukaisesti, jo monena vuonna peräkkäin parantunut asiakastyytyväisyys sekä yhteisöllisyys ja paikallinen näkyvyys Suolahdessa. Kauppa muun muassa tukee paikallisten urheiluseurojen ja muiden yhdistysten toimintaa ja on näkyvästi mukana paikkakunnan eri tapahtumissa. Kauppiaat käyvät myös säännöllisesti kertomassa yrittäjyydestä yhtenäiskoulun ysiluokkalaisille.

– Tästä tunnustuksesta kuuluu kiitos meidän koko henkilökunnalle, jotka on tehneet kovan työn kaupan ja sen palvelun eteen. Ja tietysti kiittää kuuluu myös asiakkaitamme. Meille on tärkeää olla tiiviisti osana paikallisyhteisöä Suolahdessa ja Äänekoskella, ja olemmekin ilolla monessa mukana. Teemme esimerkiksi yhteistyötä koulujen kanssa ja tuemme urheiluseurojen toimintaa. Lisäksi meillä on tiiviit välit moniin paikallisiin pientuottajiin, jotka ovat meille todella tärkeitä kumppaneita, kertovat K-Supermarket Suosikin kauppiaat Ilpo ja Heli Romppanen.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen, kuten asiakastyytyväisyyden, perusteella. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Tapiolasta Espoosta.

– Palkittavissa kaupoissa korostuu kyky vastata muuttuvaan toimintaympäristöön ja kehittää kauppaa ja sen palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yhteistä voittajakaupoille on myös kaupan hyvä työilmapiiri ja tekemisen meininki sekä osaava henkilökunta. Nämä seikat välittyvät asiakkaille asti, ja näkyvät myös hyvinä tuloksina, kertoo palkituista K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy