ÄKS

15.08.2014 16:36
 
Ravintola Kallio on perjantaina 15.8 viimeistä kertaa auki. Ainakin toistaiseksi.

 

Ovien sulkemiseen ei liity mitään dramatiikkaa.
– Ei vaan oikein ollut enää kannattavaa pitää sitä auki. Pistetään nyt hetkeksi mietintämyssyyn ja katsotaan, miten jatketaan, kertoo omistaja Robin Dykes.

Dykes ei osaa sanoa, kuinka kauan Kallio pitää kiinni, mutta lupaa, että tämän vuoden puolella vielä tulee jotain tapahtumaan.
– Ehkä tehdään remonttia ja katsellaan, millä porukalla sitten jatketaan, Dykes tuumailee.

Viimeisenä iltana pidetään niin sanotut Kallion Kaatajaiset, joissa tarkoitus on pitää hauskaa.
– Sillein olen sanonut, että tulkaa juomaan kaapit tyhjiksi, Dykes naurahtaa.

Vastaa

  1. Terhi sanoo:

    Tehkää paikasta ruokaravintola, josta saa Wingsejä ja kunnon burgereita ja tapaksia. Sellaista kaipaa tänne muualta muuttaneena.

  2. pasi sanoo:

    samaa mieltä Terhin kanssa kunnon päivä ruoka/juomaravintola vaan siihen, ei täältä kylästä saa ku kuppasta kebabbia ja kinukkia ja taikkua

  3. Terhin naapuri sanoo:

    Terhin kanssa samoilla linjoilla, myöskin fiinimpi ravintola kävisi.

  4. yksvaan sanoo:

    Jää että tehkää?? On täällä rossot ja muut yrittänyt mutta kun ei ole toiminta kannattavaa. Yritä itse jos se niin helppoa on, asiakkaita pitää riittää myös maaliskuisena arki-iltana, että tulos jää edes omille. Kallio taas kaatui siihen, ettei kehittynyt mihinkään suuntaan koko elinkaaren aikana. Niin kauan kun sai huseerata kylän ainoana 04-ravintolana, homma toimi mutta kun kotakennääntielle tuli uusi raikas kilpailija, alkoi kone sakkaamaan.

    1. Terhi sanoo:

      Kurkatkaapa esim Pancho Villa, American Diner jne. Edullisia hampurilaisannoksia, pihvejä, tunnelmaa.

    2. Terhi sanoo:

      Niin, tehkää. Itse en ole ravintolayrittäjä. Mutta vaikuttaa siltä että ideoita kaivattiin ravintolalle. Lähimpänä tuollainen ehdottamani paikka on Jyväskylässä.

  5. Nykis sanoo:

    Samaa mieltä kaikkien kirjoittajien kanssa. Itseasiassa nyt voisi olla Rosson tapaisen paikan paikka. Keskusta-alueelta puuttuu ruokapaikka mikä olisi myöhempääkin auki. Jos tehdas suunnitelmat toteutuvat, kannustan kaikkia rohkeita tarttumaan haasteisiin. Voisi olla saumaa..

  6. aro kokko sanoo:

    heti laitetaa paikka kiinni ku muutama ihmine karkaa toisee baariin, idiootti omistajat ajattelee vai omia pankki tilejään

  7. Peksi sanoo:

    Äänekosken elämä on kuollutta. Ei vähänkään tasokkaampaan ruokaravintolaan riitä kävijöitä. Tälle sakille tuntuu riittävän heset ja pizzeriat.
    Kai se on joku kulttuuri täällä sitten semmoinen. Ihmettelen useasti mm. sitä, että kaupungin keskusta on aivan kuollut perjantai-iltaisin, kun muissa kaupungeissa on todella porukkaa liikkeellä. Mutta tälle junttikansalle tuntuu riittävän joku ihmeen elorieha kerran vuoteen, sitte lähetään kyllä liikenteeseen 😀

    Muualta muuttaneena kaipaisin myös muuta kuin heseä tai pizzerioita, mutta taitaa olla niin, että muunlaisen ruokanautinnon perässä on edelleen lähdettävä Jyväskylään.

    Yrittäjäksi tässä kaupungissa on aika uhkarohkeata lähteä. Oli ala mikä hyvänsä.

    1. mietiskelijä sanoo:

      Annokset ei vaan saisi maksaa kuin ehkä 8-15 euroa joita menis päivittäin ja illalla. Jos kaavaillut toteutuu ja rakennusporukkaa tulee muualta, niin iltaruokalasta on pula jos nykyiset eivät venytä aukioloaikaa. Cafe Anna taitaa olla illalla myös auki, mutta pieni paikkahan se on eikä ehkä raksamiehet tunne oloaan kotoisaksi paikassa.
      Tietääkö kukaan onko siellä sataman tiilitalossa toimintaa ja Kuhnamon rannassa Tiitisen pesässä, sitä on korjattu mutta hiljaista näyttää olevan. Äänekoskella on vettä ympärillä miksei nämä paikat satsaa ravintolatoimintaan. Jos heillä itsellä ei ole kykyjä niin vuokraisivat jos joku olisi niin rohkea ja uskalias tällä kylällä että uskaltaisi laittaa ravintolan pystyyn.
      Eikä sopis unohtaa nostalgista Hirveä. Kaupunki voisi tilata ”ravintolat kuntoon” -Sukulan antamaan vauhtia, kaupunki ja taustalla oleva varakas mm ravintola-alankin osaava bisnessmies löisivät hynttyyt yhteen ja rahan poikimaan.

      1. iisakki sanoo:

        mitä sitten kun jos tehdas on rakennettu…poltellaan valoja! Äänekoskelaisille kun näyttää vaan kelpaavan vihreän kortin paikat oli sitten äitienpäivä tai isän päivä. Niin viedään abc-asemalle mummo syömään!! Kyllä paikalliset pienyrittäjät ovat valmiita jatkamaan aukioloaikoja ja vastaamaan asiakkaiden toiveisiin jos on kysyntään.

  8. iisakki sanoo:

    Ja tossa kallion paikallahan on jo parikin ruokaravintolaa ollut…mut eihän äänekoskelaiset käy ravintoloissa syömässä, vinkuu vaan että pitäs olla yhtä sun toista tarjolla! Ja rosso..mikä siinä on niin ihmeellistä? saahan toki bonusta…mikä ei tee tuotetta yhtään halvemmaksi!

  9. iisakki sanoo:

    Mihinkäs hävis iisakin kommentit???Astuinko jonkun varpaille???

    1. suuret on odotukset sanoo:

      Voipihan se niin olla että se ABC riittää sittenkin, sinne mahtuu rakennusporukat ja matkailijat. Ja loosin voivat pykätä johonkin nurkkaan jossa herrat perheineen voivat ruokailla, jota tuskin tekevät. Jos joku tulee niin asuu Jyväskylässä. Kuinka paljon se tehdas oikeasti työllistää, meinaan oottaako Javanainen tänne suurtakin muuttoaaltoa.

      1. riikone sanoo:

        Kyllä minäkin luulen, että suuri osa muuttaa ihan muualle kuin koskelle. Jyväskylästä pääsee suht äkkiä ja palvelutaso on täysin toista luokkaa kuin täällä.

    2. nykis sanoo:

      Hei…hakeekaa nyt edes pikkasen positiivisuutta. Jos ei yritä…ei voi onnistuakaan. Paikalleen jääminen ja voivottelu on tyhmintä mitä voi tehdä. Aina kannattaa yrittää, ajat muuttuvat ja jos joskus ei joku toiminut niin miksei se nyt toimisi. Hatunnosto tämän päivän yrittäjille ja tsemppiä eteenpäin !

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy