Äänemäen lumetus loppui, mutta rinne havitellaan avattavaksi ennen joulua


Lumenteko Äänemäessä jouduttiin lopettamaan taas tiistai aamuna sään lauhtumisen takia, eikä riittäviä pakkasia ole heti näköpiirissä.

 

– Käsityksemme mukaan saimme kahdella yrityksellä tehtyä lunta sen verran, että ykkösrinne on mahdollista kunnostaa välttävään laskettelu kuntoon. Tavoite on viikonlopun aikana siirrellä lunta ja tasoitella rinne alue ja nousulatu ja tehdä se, mikä näillä lumilla on mahdollista. Tällöin voitasi hissin vetolaitteet laittaa paikoilleen alkuviikosta. Jos kaikki onnistuu suunnitellusti on mahdollista avata ykkösrinne ennen joulua, Jorma Kiviranta kertoo.

Kakkosrinteen lumetus on aivan alkutejöissään, joten sen saaminen laskukuntoon vaatii veilä useamman päivän kunnon  pakkasjakson. Samalla paikkaillaan tarvittaessa ykkösrinteen vähälumisia alueita

– 2019-kauden kausikortit ovat voimassa vuoden loppuun asti. Jos kuitenkin ostat uuden (2020) kausikortin tämän vuoden puolella saat kaupan päälle Äänemäki -tuubihuivin. Uusia Äänemäki-pipoja on myöskin myytävänä sekä aikuisten, että lasten kokoja. Kysy näistä lisää  puh 0505987451, vinkkaa Kiviranta.

Vastaa