Hotelli Keiteleen ravintolatoiminta loppuu jos jatkajaa ei löydy


Tuula Puisto toivoo Hotelli Keiteleen ravintolatoiminnalle jatkajaa.

Suolahdessa Hotelli Keiteleen vuosi päättyi isoon päätökseen. Hotellitoiminta jatkuu, mutta ravintolatoiminnalle etsitään uutta jatkajaa.

 

Tuula Puisto ja Pekka Palmio ovat luotsanneet yhdessä legendaarista Hotelli Keitelettä vuodesta 1993 lähtien. Heidän ottaessa ohjat käsiin elettiin pahinta lama-aikaa. Tulevaisuus oli epävarma, mutta siitäkin huolimatta pariskunta päätti ostaa hotellin. Määrätietoisella otteella ja kovalla työllä vietiin hotellia eteenpäin läpi talousvaikeuksien ja avioeronkin.

– Päätimme jatkaa liikekumppaneina, ja päätimme myös, ettemme myy omaa osuuttamme pois ilman toisen suostumusta.

Tällä sopimuksella on vuodet vierineet sulassa sovussa, hotellia kehittäen ja remontoiden. Viimeisin iso ponnistus oli maalämpöön siirtyminen.

– Tähän ei liity mitään dramatiikkaa ja hyvin ollaan onnistuttu. Meille kummallekin alkaa ikää karttua, ja on aika hellittää itseään vähentämällä vastuita ja töitä.

Puisto kertoo Hotelli Keiteleen olleen myynnissä jo tovin aikaa. Ostajaa ja siten jatkajaa ei ole toiminnalle kuitenkaan löytynyt.

– Kysyimme henkilöstöltä, haluaisivatko he ottaa ohjat käsiinsä vaikkapa vuokraamalla ravintolatoiminnan hoitaakseen. Innostusta ei tähän ajatukseen kuitenkaan tullut. Ymmärsivät hyvin tilanteemme.

Hotelli Keiteleen maittavasta lounaasta voi nauttia ainakin huhtikuuhun saakka. Puisto on luottavaisin mielin, että jatkaja ravintolatoiminnalle kuitenkin löytyy.

– Vaan eihän sitä tiedä, tuleeko vuokralainen tai vaikka ostaja eteemme. Katsotaan sitten tilannetta uudelleen, Puisto sanoo.

Vastaa