Karjala-Seuran naisten käsityökerhon aarteita saatavilla myyjäisistä


Karjala-Seuran naiset toivat enkelit 2000-luvulle.

Äänekosken Karjala-Seuran naiset ovat hämmästyttävän hyviä käsistään.

 

Nämä naiset ovat jälleen pistäneet sukkapuikot kilisemään ja askarteluvaihteen päälle. Naisten tekemiä upeita käsitöitä myydään seuran omissa myyjäisissä vanhalla seurakuntatalolla lauantaina 24. marraskuuta kello 10–14.

Myynnissä on muun muassa tonttu-ukkoja, käsintehtyjä kortteja, sukkia, kaulaliinoja, persoonallisia joulupalloja ja tietenkin myös perinteisiä karjalanpiirakoita.

– Olemme myös tuoneet enkelit ja himmelit 2000-luvulle. On hörhelöä ja kimalletta oikein rutosti, käsityökerhon ideanikkari Arja Hänninen sanoo.

Karjala-Seuran miehet ovat myös kantaneet kortensa kekoon ja rakentaneet tuikkutelineitä ja jopa käsityönä tehdyn pienen ”takan”, jossa tulena toimii vilkkuva sähkövalo.

Käsityötarpeita naiset ovat saaneet lahjoituksena Tarvike-Keskuksesta ja Suoteksin Riitta Valli on metsästänyt harvinaisempia tarvikkeita. Intoa ja taitoa näillä naisilla riittää omasta takaa.

– Kotiläksyinäkin näitä tehdään mielellään. Ja jos joku ei joskus pääse paikalle, joku toinen vie ohjeita ja vinkkejä kotiovelle, Hänninen sanoo.

Tästä takka vaikka vähän pienempäänkin asuntoon!

Hieno tonttu-ukko tuo joulua kotiin.

Vastaa