Lähihoitajaopiskelijat järkkäävät pikkujoulut terveyskeskussairaalan potilaille


Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston lähihoitajaopiskelijat järjestävät pikkujoulut Äänekosken terveyskeskussairaalan potilaille.

 

 

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken lähihoitajaopiskelijat, joiden osaamisala on kuntoutus, ovat järjestäneet Äänekosken terveyskeskussairaalassa toimintaa potilaille viikoittain koko syksyn ajan. Nyt syyskausi huipentuu pikkujouluihin potilaille ja näiden läheisille torstaina 14.12. kello 13.30-14.30. Ohjelmassa on musiikkia ja jouluisia leikkejä, kuten tuolijumppaa.

– Tällainen toiminta todellisessa hoitoympäristössä on erittäin tärkeää kokemuksellista oppimista opiskelijoille ja tuo kuntouttavaa vaihtelua vuodeosaston potilaiden päivään. Toiminta tuo luovuutta ja liikettä kuntoutumisen tukemiseksi. Äänekosken uuden terveyskeskuksen tilat tarjoavat mainion ympäristön tämän tyyppiselle toiminnalle, joka ei vuodeosaston asiakkaille ole ehkä ihan tavallinen mahdollisuus, sanoo Poken sosiaali- ja terveysalan toiminnallisten ja luovien aineiden opettaja Maija-Leena Santanen.

 

Vastaa