Lukion kakkoset pistivät ykköset ylle ja näyttivät kuinka tanssitaan – katso video


Wanhat 2019 näyttivät mallia kuinka tanssitaan.

Äänekosken liikuntatalon remontoitu lattia muuttui tanssiparketiksi, kun lukion kakkoset sonnustautuivat wanhojen tansseihin. 

 

Wanhojen tansseissa nähtiin 48 paria, joukossa kolme Äänekosken lukioon tullutta vaihto-oppilasta, kaksi aikuisten perusopetuksesta ja pokelaisia – tarjolla oli huikea silmäkarkkikavalkadi mitä upeimmista tanssiaispukuluomuksista. Tahdit tansseille loihti tuttuun tapaan Äänekosken työväensoittajat Esko Eirolan johdolla.

– He jotka eivät itse tansseihin osallistuneet, huhkivat koristelujen, juontojen ja monenlaisten organisointien kimpussa, kertoo ylpeänä tanssiaisia seurannut rehtori Jaana Tani.

Pukuloistoa oli yleisöstä käsin upea seurata, ja samalla sai hämmästellä taidokkaita kampauksia sekä koreografioita. Tänä vuonna tanssiaismekkojen värimaailma noudatti hillittyä linjaa: beige, nude ja ruskea, ne olivat vallitsevat värit, mutta toki oli joukossa myös sähäkkää sinistä, oikeaa punaista ja aurinkoisen keltaista sekä aina tyylikästä mustaa. Nuorilla miehillä nähtiin frakkien lisäksi napakasti istuvia Beatles -pukuja ja värikkäitä solmukkeita ja plastroneita. Ennen iltanäytöstä kakkoset tanssahtelivat Äänekosken ylä- ja alakoululaisille sekä päiväkotilapsille. Liikuntatalon katsomo täyttyi siten kolme kertaa ihastuksesta huokailevasta yleisöstä.

Kaikkein odotetuin on oma kakkosten oma tanssi, mutta toki myös perinteiset cicapo, wienervalssi ja pompadour saivat yleisöltä raikuvat aplodit.

Katso oma tanssi sekä videon alta kuvagalleria:

 

 

 

Vastaa