Mielipide: Suolahden uimahalli auki myös lauantaisin


Paljon on puhuttu Suolahden uimahallista ja sen mahdollisesta sulkemisesta jonain päivänä. Nyt uimahalli on auki maanantaista perjantaihin.

Kuntalaiset ovat sitä mieltä, että uimahallin pitäisi olla auki myös lauantaisin. Kaikki eivät ehdi viikolla käydä, varsinkaan lapsiperheet. Pitkän työpäivän päätteeksi on ruoanlaitto, pieni hengähdystauko ja kohta on jo iltapalan aika. Poikkeuksellisesti uimahalli oli auki yhtenä lauantaina. Silloin uimahallilla oli paljon lapsiperheitä ja iäkkäitä ihmisiä. Muutama viikko sitten olin lauantaina Äänekosken uimahallilla. Silloin siellä oli 4 tuttua lapsiperhettä. Sanoivat, että tulisivat mielellään Suolahden uimahallille, jos se olisi auki lauantaisin.

Parhaillaan ollaan keräämässä nimiä kansalaisadressiin tästä asiasta. Kuntosalikin voisi olla auki silloin, kun uimahalli on kiinni. Sähköinen systeemi ei olisi iso investointi! Joillekin ihmisille uiminen on ainoa liikuntamuoto! Kun ihmiset liikkuvat, niin se on ennaltaehkäisevää toimintaa. Silloin säästetään terveydenhuollon kuluissa!

Ilidio Flores, Äänekoski

Vastaa

 1. Kari-Matti Lahtinen

  Joulun jälkeisenä viikonloppuna uimahalli oli avoinna molempina päivinä. Sunnuntaina oli huomattavasti lauantaita vilkkaampi ja nimenomaan lapsiperheiden suosiossa. Sen kokemuksen perusteella kannatan sunnuntain aukioloa, jos vain toinen päivä pitää valita. Luonnollisinta olisi pitää uimahalli auki viikonloppuisin jolloin perheillä on eniten aikaa olla yhdessä ja pidettäköön kiinni jonain arkipäivänä, jos se on välttämätöntä.

  Vastaa
  1. Ilidio flores

   Kari minun kirjoitus perustuu ystävän havaintoon. Hän oli silloin la uimassa.ihanne tilanne ois että la ja su auki mutta jos vaaditaan liikaa voi olla ettei tule mitään. Jos sataisimme edes la tai su auku

   Vastaa
 2. Työssäkäyvä lapsiperhe

  Niinhän se on Äänekosken hallikin maanantain kiinni ja viikonlopun auki. Kyllä toiminnan pitää olla asiakaslähtöistä, mikäli meinaa yrityksen kannattavan.

  Vastaa