Musakorneri: Sanna Kiviaho – This town


Tältä kylältä tämäkin.

 

Musakornerissa tehdään tänään historiaa. Toimituksemme on saanut käsiinsä harvinaista materiaalia ja jakaa sen nyt uskollisen fanilaumansa kanssa. Hyvät naiset, herrat ja musahirviöt: tässä teille maailmanensi-illassa Sanna Kiviaho!

Kiviaho on 15-vuotias äänekoskelainen nainen, joka omaa herkeämättömän kauniin äänen. Maailmanvalloitus alkaa tänään kuultavasta musakorneribiisistä This town. Kyseessä on Niall Horan -nimisen jantterin alkuperäistekele, joka on varsin oivallinen ralli. Sanna kuitenkin nostaa biisin uusiin sfääreinen herkällä, jopa eteerisellä äänellään, joka jää suloisesti kaikumaan keväiseen iltaan.

Mikä tekee tämän biisin lähes uskomattomaksi, on se, että Sanna ei ole opiskellut laulua.
Oon laulanut nyt about kolme vuotta ihan vaan kotona. Viime viikolla laitoin kyllä hakemuksen Ala-Keiteleen Musiikkiopiston laulutunneille, koska haluan lähteä kehittämään laulutaitoani, Sanna kertoo.

Sanniellinooravesaloilla ei ole mitään tähän naiseen verrattuna. Kun kaverit kinuavat synttärilahjoiksi mopoja ja kahisevaa, tämä nuori nainen pyysi studioaikaa. Vesa Oksasen studiolla, parin Oksasen avustuksella syntyi demo, joka vielä tähän asti on pysynyt piilossa suurelta yleisöltä. Mutta se aika on nyt ohi, sillä kuten kaikki tietävät, musakornerijulkisuus on käytännössä lähtölaukaus maailman valloitukseen.

Demo on kuulemma lähetetty myös Idols-kisaan, eli kohta saamme toivottavasti ihailla Sannaa myös näköradiosta. Onko nuorella naisella omia idoleita?

Mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut yhtä tiettyä idolia ja haluan muutenkin itse löytää oman tyylini. En tavoittele laulamisesta ammattia, vaan hain Idolsiinkin vain haastaakseni itseni.

Mimmihän on ihan huikea tyyppi.

Miten voi yhtäaikaa olla herkkä ja vahva ääni. Ja miten tuo laulaminen kuulostaa niin helpolta! toimituksessa pohditaan hurmioituneena.

Vastaa

  1. vesa oksanen

    Sanna soitti koskettimet ja kitaran viel itse että moni lahjakkuus kyseessä..

    Vastaa