Nälkäpäiväkeräys toteutetaan Suolahdessa usean tahon yhteisvoimin


Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys toteutetaan 14.-16. syyskuuta.

 

Suolahdessa keräys toteutuu yhteistyössä usean tahon kesken. Lipaskeräys keskustassa alkaa torstaina aamupäivällä ja hernekeittomyynti lauantaina.

Mukana keräystä toteuttamassa on Telakkakadun koulun tukioppilaita sekä Suolahden työttömien yhdistyksen työntekijöitä, jotka haluavat käyttää aikaansa hyvän asian puolesta. Lisäksi joukko yksittäisiä vapaaehtoisia osallistuu keräyksen toteuttamiseen. Jokainen on tervetullut keräämään tai lahjoittamaan. Kerääjäksi voi ilmoittautua Suolahden osaston keräysjohtajalle Minna Rajalinille, mieluiten tekstiviestillä numeroon  040 4164797.

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa sekä ulkomailla.

Juuri nyt apua tarvitsevat erityisesti sodan uhrit Syyriassa, Irakissa ja Jemenissä. Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan tulipalon uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa onnettomuuksissa.

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys. Tapahtumaan osallistuu joka vuosi noin 20 000 vapaaehtoista. Suolahden alueella vapaaehtoisia on mukana noin 20-30 henkilöä ja vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Lahjoitustavat:
• Käteinen keräyslippaaseen
• Soita numeroon 0600 12220 (20,12 € / puhelu + pvm)
• Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15€/viesti)
• Netissä osoitteessa nälkäpäivä.fi
• MobilePay:lla numeroon 040 135 88 00

Vastaa