Rantapuiston piknik Äänekoskella Keitelejazz-viikolla 25.-27.7.– Ohjelmassa maailman musiikkia ja perjantaina lavalla räppäri IBE!


Ihanat Mimi ja Kuku tulevat Rantapuiston piknikkiin.

Rantapuiston piknik Äänekoskella Keitelejazz-viikolla 25.-27.7.: ohjelmassa maailman musiikkia ja perjantaina lavalla räppäri IBE!

 

Rantapuiston piknik-ilmaistapahtuma tarjoaa Äänekoskella ohjelmaa koko perheelle torstaista lauantaihin Keitelejazz-viikolla 25.–27.7.  Ohjelmassa on monipuolisesti musiikkia ja piknikille on vapaa pääsy.

Lastenkonsertti Mimi ja Kuku riemastuttaa tapahtumapäivien aluksi ja laittaa pienet ja isommatkin jalat ja kädet liikkumaan. Waaw Africa -kokoonpano tutustuttaa Länsi-Afrikan kulttuuriin musiikin ja tanssin muodossa. Konsertti on mukaansatempaavan energinen ja täynnä iloa ja naurua.

Vocal folk hop –yhtye Tuuletar, neljän naisen muodostama kokonpano, ammentaa mm. suomalaisesta kansanperinteestä ja sitä rytmittää beatboxaus.  Globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Yhtye on keikaillut paljon ulkomaita myöten. Loppuvuodesta 2017 Tuulettaren kappale ”Alku” (albumilta Tules Maas Vedes Taivaal) sai maailmanlaajuista huomiota kun HBO:n hittisarjan ”Game of Thrones” osti kappaleen ja sijoitti sen 7. tuotantokautensa traileriin.

Perjantain piknik-päivän kruunaa räppäri IBE, joka edustaa uuden urbaanin musiikkikentän kirkkainta kärkeä. Ohjelmassa on myös jazzia Grind 3 –yhtyeeltä sekä flamencokitaraa. Paikallinen muusikko Ville-Veikko Liekkinen.

Koko tapahtuman ohjelman päättää Lappland-Balkan –orkesteri Jaakko Laitinen ja Väärä raha, joka on tunnettu hikisistä ja tanssimaan vetävistä keikoistaan. Musiikin päävaikutteet ovat Balkanin mustalaisrytmit, venäläiset romanssit sekä vanhan liiton suomalainen iskelmä. Kaihoisan hurmoksellisissa tunnelmissa ja hiestyneenä voikin sitten suunnata kohti jazz-telttaa!

Rantapuiston piknik, Äänekoskella (Rantapuiston leikkipuiston vieressä), 25. – 27.7. klo 15–18. Vapaa pääsy.

Ohjelma

to 25.7. klo 15-18

15.00 Mimi ja Kuku

  1. 16.00 Waaw Africa

n 17.00 Tuuletar

 pe 26.7. klo 15-18

15.00 Grind

16.00 Kesäkaara

17.00 IBE

 la 27.7. klo 15-18

15.00 Ville Liekkinen

16.00 Joonas Widenius

17.00 Jaakko Laitinen ja Väärä raha

 

 

Vastaa