Spotin sali käyttökiellossa – koko rakennus vaatisi laajoja korjauksia


Spotin salin sisäkatto, ja itseasiassa koko rakennus on huonossa kunnossa.

Nuorisokeskus Spotin salin sisäkatto on huonossa jamassa. Eikä muukaan rakennus ole hääppöisessä kunnossa.

 

Spotin sali on ollut käyttökiellossa lähes parisen viikkoa, sillä sen vanha sisäkatto on huonossa kunnossa.
– Laitettiin sali samantien käyttökieltoon, ettei kattolevyt vaan putoa kenenkään niskaan, kertoo nuorisosihteeri Mika Inkeroinen.

Kaupungin tekninen toimi on pyytänyt urakoitsijoilta tarjouksia katon korjaamiseen.
– Korjaukset halutaan tehdä nopealla aikataululla, että saadaan rakennukselle hieman jatkoaikaa. Edessä on kartoitus, jossa tarkastellaan sitä, missä nuorisotilat tulevaisuudessa sijaitsevat. Tosiasia on, ettei tämä kyseinen rakennus enää pitkään voi olla nuorisotilojen käytössä ilman laajoja korjauksia, ja voi olla, ettei niitä korjauksia ole järkevä toteuttaa, kertoo tekninen johtaja Tommi Rautjärvi.

Vastaa

 1. Timo Enäkoski

  Oli tosi kiva käydä sählyä pelaamassa SPOTIssa isä-poika-illoissa takavuosina. Erityisen kivat oli alakerran suihkut. Onhan varmasti nuorille tila Monitoimitalo Monnarissa jatkossa, jos tämä melkein 70 -vuotias menee ?

  Vastaa
  1. eku

   Eikös vanhat srk tilat ole aivan hirveässä kunnossa.Olen kuullut että sisäilmaongelmat ovat erittäin pahat ettei tiloja voi käyttää.Mitenkähän tiloja voidaan käyttää mihinkään toimintaan.Tilahan on kaupungin hallinnassa.Toivottavasta kaupunkin edustaja(t)voisivat esittää asiasta selvityksen.

   Vastaa