Suolahden S-Market uudistui: remontti on valmis ja tuotevalikoima laajentui – se on kakkukahvien paikka


Suolahden S-Marketin myymäläpäällikkö Kari Hokkanen esittelee uuden paistopisteen tuotteita.

Suolahden uudistuneessa S-Marketissa vietetään avajaisia kakkukahvien merkeissä. 

 

Lokakuussa Suolahden S-Marketissa myymäläpäällikkönä aloittanut Kari Hokkanen työntää täytekakkukärryä kohti kahvipöytää. Avajaishässäkkä pistää hymyilyttämään.

– Olen todella tyytyväinen tehtyyn remonttiin. Myös asiakkaamme ovat ottaneet muutokset positiivisesti vastaan. Nautin säpinäpäivistä, ja remontti toi hyvää henkeä päälle. Myymälän uudistamiseen osallistui koko henkilöstö, omalla porukalla on mukava tehdä oman näköistä,   Hokkanen sanoo.

Myymälätilaan saatiin neliöitä lisää noin 300, kun entisen Alkon tilat otettiin kassalinjastojen käyttöön. Myös tuotevalikoima laajeni reilusti.

– Tilat mahdollistivat lähes 2000 artikkelin lisäyksen, ja nyt meiltä löytyy noin 11 000 eri tuotetta. Suolahden myymälä on S-Marketteja katsellen nyt sellainen kirkonkylän kokoinen myymälä.

Hokkanen on laittanut ilolla merkille Suolahden positiivisen kehityksen: on tullut uusi koulu, pian tulee uusi päiväkoti. Myös kaikki kolme keskustan isompaa myymälää on  uudistettu kuluvan vuoden aikana.

– Tarjoamme hyvän lähipalvelun säilymiset. Uskon, että kaikki tehdyt uudistukset antavat signaalia, että tänne kannattaa tulla. Nyt me pystymme tarjoamaan asiakkaille lupauksia, kaikki on meidän itsemme tekemisestä kiinni, Hokkanen sanoi.

Hokkanen arvioi, että päivän aikana kakkukahveilla käy noin 2000 henkeä.

– Tervetuloa, Hokkanen toivottaa.

Käytävät ovat jätetty mukavan leveiksi.

 

Vastaa