Valtra aloitti voimansiirtokomponenttien uudelleenvalmistuksen Sptektrissä


Valtra valmistaa voimansiirtokomponenetteja Hirvaskankaan Spektrissä.

Hirvaskankaan Spektrin tilat ovat Valtran tarpeisiin käytännölliset. 

 

Valtran huoltopalveluiden voimansiirtokomponenttien uudelleenvalmistus on toiminut vuoden 2012 lopusta lähtien Valtran Suolahden tehtaan yhteydessä. Toiminta jatkuu toukokuun alussa valmistuneiden muutostöiden jälkeen Spektrissä. Remaniksi (Remanufacturing = Reman) nimetyssä tilassa ollaan päästy jo hyvin käyntiin.

– Perinteisesti tämä toiminta tunnetaan Suomessa myös tehdaskunnostuksena, Jari Luoma-Aho kiteyttää voimansiirtokomponenttien uudelleenvalmistusta.

Valtra on aloittanut voimansiirtokomponenttien uudellenvalmistuksen Spektrissä. Uusissa, käytännöllisissä, yli 700 neliömetrin tiloissa vietettiin perjantaina avoimien ovien päivää.  Uudelleenvalmistusohjelma perustuu vaihtoperiaatteeseen: ostaessaan uudelleenvalmistetun tuotteen asiakas luovuttaa vanhan komponentin Valtralle. Asiakas maksaa ostaessaan vaihteistosta panttimaksun, jonka hän saa takaisin, kun vanha vaihteisto on palautunut Suolahteen ja täyttänyt palautuskriteerit.

– Toimimme konsernin AGCO Remanin tuotemerkin alla, ja tarkoituksemme onkin tulevaisuudessa laajentaa tarjontaamme myös konsernin sisarbrändien tuotteisiin, Luoma-Aho kertoo.

Spektrin sijainti vilkkaan Hirvaskankaan liikenneaseman kupeella saa kiitosta.

– Tärkeä lisäarvo tälle sijainnille on myös siinä, että seinän takanamme on Valtran huollon koulutuskeskus, joten tiettävyytemme huoltoverkostoomme kasvaa entisestään.

Valtran huoltopalveluiden voimansiirtokomponenttien uudelleenvalmistus on toiminut vuoden 2012 lopusta lähtien Valtran Suolahden tehtaan yhteydessä. Perinteisesti tämä toiminta tunnetaan Suomessa myös tehdaskunnostuksena.

Myös huollon koulutuskeskus sai Spektrin suojista hyvät tilat.

Vastaa