Yrittäjille infotilaisuus SM-hiihdoista


SM-hiihdot järjestetään Äänekoskella maaliskuun lopussa, 29.-31.3. SM-kisat on mahdollisuus myös paikallisille yrittäjille tarjota palveluitaan ympäri Suomea saapuville kisaajille ja kisavieraille tai vaihtoehtoisesti saada valtakunnallista näkyvyyttä kisojen kautta.

 

Järjestävän seuran Äänekosken Huiman aktiivit uskovat, että kaupungilla sekä yrittäjillä ja yhteisöillä on tuolloin loistavat mahdollisuudet ottaa omansa kisahumusta.

– Kutsummekin yrittäjät torstaina 24. tammikuuta Äänekosken Liikuntapuistoon Hiihtarille keskustelemaan mahdollisuuksista, joita tapahtuma tarjoaa, toteaa kilpailujen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Eero Hakonen.

Järjestäjät toivovat, että yritykset pitävät ovet auki niin perjantaina, lauantaina kuin sunnuntainakin.

– Kilpailupaikalla voi mainostaa omaa yritystä ja sen viikonlopputarjouksia, varata myyntipaikkoja yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa, hankkia laitamainoksia ja päästä sitä kautta suoraan Ylen TV-lähetyksiin. Hyvä ajatus on myös tarjota henkilökunnalle mahdollisuus mukavaan virkistyspäivään kisapaikalla, ideoi kisojen sometiedottaja Ella Tuovinen.

Mahdollisuuksia osallistua on runsaasti.

– Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat keskustella SM-hiihdoista, ota yhteyttä mahdollisimman pian!

Info- ja keskustelutilaisuus pidetään Äänekosken Liikuntapuiston Hiihtarilla 24.1. klo 17-20. Tilaisuuden järjestää Äänekosken Huiman hiihtojaosto.

Vastaa