ÄKS

Keskustan Keski-Suomen piiri teki syyskokousvalintoja – Henna Penttinen piirin varapuheenjohtajaksi

19.11.2022 16:04 (muokattu 19.11.2022 16:21)
Keskustan Keski-Suomen piirin puheenjohtajaksi valittiin Tahvo Anttila Jyväskylästä ja varapuheenjohtajiksi Tuija Tuikkanen Viitasaarelta ja Henna Penttinen Äänekoskelta.

Äänekoskella järjestetyssä syyskokouksessa valittiin Keskustan Keski-Suomen piirin puheenjohtajaksi Tahvo Anttila Jyväskylästä ja varapuheenjohtajiksi Tuija Tuikkanen Viitasaarelta ja Henna Penttinen Äänekoskelta.

 

Äänekosken keskustan paikallisyhdistyksen luotsi, Henna Penttinen, piti syyskokousväelle puheen Äänekosken kaupungintalolla järjestetyssä piirin syyskokouksessa.

Penttinen kertoi kuinka kuntavaaleissa 2021 Äänekosken Keskusta saavutti valtakunnallisesti vertailtuna erinomaisen tuloksen.

– Vaikka useampi, pitkään mukana ollut aktiivi ei enää lähtenyt vaaleissa ehdolle, saimme paikkamäärän pidettyä ennallaan.  Valtuustoryhmäämme on kahdeksan jäseninen ja saimme myös merkittäviä paikkoja kuten valtuuston puheenjohtajuuden, kaupunginhallituksen 1.vpj:n paikan sekä tarkastuslautakunnan puheenjohtajuuden. Olemme tehneet kaupunginhallituksessa yhteistyötä Keskusta-oikeistoryhmänä ja saaneet parempaa vaikuttavuutta entiseen, kovin punaiseen päätöksentekoon. Penttinen listasi.

Liimattalan tuulivoimakaavan valmistelun lopettaminen on yksi osoitus tästä.

– Liimattalassa suuren ongelman kaavoitukselle loi turva-alueen puuttuminen vedenottamon ja pohjavesialueen osalta. Tulevaisuudessa puhdas vesi tulee olemaan kultaakin kalliimpaa, ja sen turvaamiseen tulee mielestäni kiinnittää entistä enemmän huomiota.

Taannoin käydyt aluevaalit olivat äänekoskelaisittain menestys.

– Ennen vaaleja povattiin Äänekosken ehdokkailla olevan mahdollisuus yhteensä kahteen paikkaan. Äänekoskelle tuli neljä  paikkaa, ja niistä kaksi tuli Keskustalle. Ehdokkaamme tekivät erinomaisen kampanjan ja tulos näkyi vaali-iltana. 

Penttinen kertoi, kuinka Äänekosken keskustan toimintaa on lähdetty kehittämään strategiatyön avulla.

– Tavoitteenamme on entistä paremmin pystyä osallistamaan jäsenistöämme ja tehdä aktiivisella otteella kansanliikettä näkyväksi, Penttinen lausui.

 

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy