ÄKS

Kipinä Basket haastamaan JBA:ta

04.03.2024 12:35

Kipinä Basket isännöi Jyväskylä Baskeball Academya, tuttavallisemmin JBA:ta, tiistaina liikuntatalolla.

JBA lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Se jakaa sarjan kärkipaikkaa Tapiolan Hongan kanssa 17 voitolla. Kipinä löytyy sarjataulukosta sijalta neljä ja voittoja sillä on 12 kappaletta.
JBA:n nuoresta joukkueesta löytyy tilastojen valossa onnistujia tasaisesti. Jyväskyläläiset keräävätkin kehuja Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalolta:
– JBA pelaa sarjan parasta kollektiivista joukkuepeliä ja on erittäin hyvin valmennettu joukkue. Heidän liikkuvuuteen ja intensiteettiin meidän pitää pystyä vastaamaan. Meidän joukkuepeli molemmissa päissä hakee muutosten jälkeen vielä itseään, mutta tavoitteena on luoda nouseva kehityskäyrä kohti kevään tärkeimpiä pelejä. JBA on tässä vaiheessa meille hyvä mittari. Meidän täytyy pelata hyvällä tasolla läpi ottelun, että pystymme haastamaan JBA:n!
Kipinän kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia kevään mittaan. Uusin amerikkalaisvahvistus Mardrez McBride (24v, 188cm) teki ensiesiintymisensä Oulua vastaan ja keräsi voitokkaassa ottelussa valmennukselta puhtaat paperit.
Kuinka Kipinän yhteispeli sujuu? Alkavatko uudet vahvistukset hitsaantumaan joukkueeseen? Pysyykö Kipinä JBA:n vauhdissa? Kaikki selviää huomenna liikkarilla klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy