ÄKS

Kipinä Basketille uusi puheenjohtaja

28.04.2023 13:58
Tuomas Mustonen vastaanotti Kipinä Basketin puheenjohtajan kapulan Keijo Kainulta iloisissa tunnelmissa. (Kuva: Esa Happonen)

Päättyneellä koripallokaudella jälleen positiivisesti yllättänyt äänekoskelainen Kipinä Basket tähtää jo luottavaisena tulevaan.

 

Koiviston Kipinän koripallojaosto valitsi huhtikuisessa kevätkokouksessaan uudeksi Kipinä Basketin puheenjohtajaksi Tuomas Mustosen. Väistyvä puheenjohtaja Keijo Kainu kuvailee valintaa onnistuneeksi:

– On erittäin tervetullutta saada toimintaan mukaan uusia näkemyksiä ja ajattelutapoja myös koripallokentän ja -piirien ulkopuolelta.

Vaikka Äänekoskella nuoruusvuosinaan asuneella Mustosella ei suoranaista lajitaustaa olekaan, yritysmaailmasta löytyy kokemusta ja kontakteja sitten senkin edestä.

– Katsotaan miten saadaan toimintaa kehitettyä tulevilla kausilla, Papticin toimitusjohtajanakin työskentelevä Mustonen mietiskelee. 

Kipinä Basketin toimintakulttuuria on jo vuosien ajan rakennettu seuran sitoutuneen taustajoukon talkootyöllä sekä laajan yrityskumppani- ja tukijaverkoston avustuksella. Nämä ovat olleet ja tulevat jatkossakin pysymään kaiken perustana.

– Faktahan tietysti myös on, ettei koripalloseuraa ja sen taloutta kannata velkarahalla pyörittää. Kertookin paljon organisaation toiminnan järkevyydestä ja taloudenpidon vastuullisuudesta, että budjetissa on joka kausi pysytty, Mustonen kiittelee.

– On mahtavaa päästä osaksi tällaista hyvänmielen ilmiötä, jossa kaveriporukan unelmasta on vain parissa vuodessa noustu jo 1A-divarin kolmannelle sijalle. Selvästi tällaisella joukkueella on oma paikkansa myös yhteiskunnallisesti: kilpailullinen koripallo on mahdollista elämäntilanteeseen ja ikään katsomatta.

Kipinä Basketin tulevan kauden uutisista tiedotetaan lisää kesän aikana.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy