Kipinä haki tärkeän vierasvoiton kovan taistelun tuloksena

01.03.2021 10:07

Taas annettiin kotijoukkueelle liikaa siimaa. Avausjaksolla kotijoukkue laittoi paikoista sisään ja vieraat ohi. PEU onnistui kaaren takaa 10 kertaa ja Kipinä kolmesti. Puoliajalle mennessä Kipinä sinnitteli vielä tuntumassa 54-45.

Vaisun avauspuolikkaan jälkeen Kipinä tuli paremmalla jalalla toiselle puoliajalle. Kotijoukkueen kolmoset eivät enää uponneetkaan avausjakson malliin. Ottelu noudatti edellisen kotiottelun kaavaa. Kipinä oli koko ottelun takaa-ajajana, nousten vasta viimeisellä minuutilla taistelemaan pisteistä. Junior Robinson tasoitti ottelun 86-86. Kahden pisteen johtoon Kipinä siirtyi Sami Mäntymaan korilla 86-88. Robinson viimeisteli vapaaheittoviivalta loppupisteet tulostaululle 89-92.

Kipinä taisteli joukkueena arvokkaan vierasvoiton. Pöytäkirjaan merkattiin onnistumisia seitsemälle pelaajalle. Junior Robinson lämpeni toisella jaksolla, keräten yhteensä 30 pistettä ja 16 syöttöä.

PEU:n tehokkain oli 26 pistettä tehtailut Leevi-Matias Taimela. Hurjat 38 levypalloa Pyrintöä vastaan tehoillut Saiquan Jamison jäi Kipinän puristuksessa 27 levypalloon.

– Ei tehty itsellemme helpoksi, mutta kovan taistelun takaa voittoon. Pelaajille iso kiitos, ettei ”selkäranka napsahtanut” vaikka oltiin 19 pistettä takana kommentoi Joni Hautsalo.

PeU Basket – Kipinä Basket 89–92 (30–20, 24-25, 22-22, 13-25)

Kipinä: Ville Pyykkönen 8/2, Junior Robinson 30/8/16 syöttöä, Juuso Haapasaari 5/4, Tatu Koivunen 0/0, Juuso Mäntymaa 5/2, Lauri Jäntti 9/5, Makol Mawien 17/11, Sami Mäntymaa 18/8.

Vastaa käyttäjälle BullriverPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

No niin, enää ei päät taivu tappiotilanteessa, vaan peli pelataan hyvällä itseluottamuksella loppuun asti. Molemmat Äänekosken koripallojoukkueet hyvässä kevät vireessä 👍