ÄKS

Kolme jätti Äänekosken Perussuomalaiset – ero valtuustoryhmästä ja uusi ryhmä

25.01.2022 14:01

Uuden valtuustorymän nimi Äänekosken maltilliset.

 

Tiedote kokonaisuudessaan:

Olemme tällä päivämäärällä eronneet Äänekosken perussuomalaisten valtuustoryhmästä sekä Perussuomalaiset puolueesta.

Emme halunneet häiritä aluevaalirauhaa, vaan annoimme jokaisen tehdä kampanjointiaan antaumuksella ja rauhassa, tämä meidän eropäätöksemme on kuitenkin itänyt jo pitkään.

Me allekirjoittaneet olemme todenneet edustavamme Perussuomalaisten hillitympää puolta ja kiusalliselta tuntuvat jyrkät vastakkainasettelut ovat syöneet yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vieneet huomion pois oleellisista asioista häiriten työrauhaa.

Olemme kaivanneet johtajuutta ja johtajuuden kunnioitusta. Koemme, että keskinäisen kunnioituksen puute on vaikuttanut ikävästi ryhmämme dynamiikkaan ja yhtä köyttä on kyllä vedetty, tosin eri suuntiin.

Koska elämää eletään eteenpäin eikä taaksepäin, niin on aika edetä pois pessimismistä ja negatiivisuudesta avoimin ja ennakkoluulottomin katsein kohti uudenlaista vuorovaikuttamisen ilmapiiriä.

Tunnustamme Perussuomalaiset perusarvot edelleen ja kunnioitamme isänmaatamme, sanan- ja mielipiteen vapautta, ja ymmärrämme, etteivät asiat ole ihan joko tai.

Ymmärrys asioista kasvaa kuunnellen ja uutta oppien. Olemmekin halukkaita kasvamaan yli puoluerajojen ja kaavamaisen ajattelun.

Haluamme myös tulevaisuudessa keskittyä asioihin, jotka koemme tärkeiksi ja luottamustoimiimme, jotka äänestäjiemme mandaatilla saimme hoidettaviksemme kauden loppuun saakka.

Äänekoskelaisten hyvinvointi ja Äänekosken elinvoimaisuus vaatii mielestämme maltillista ja samaan aikaan jämäkkää yhteistyötä virkamiesten, kaikkien sidosryhmien ja kuntalaisten kanssa, siksi uuden valtuustoryhmämme nimi on Äänekosken maltilliset.

Toivomme eteenpäin vievää ja yhteistyökykyistä politiikkaa sekä inhimillisyyttä Äänekosken ja sen asukkaiden hyväksi.

Äänekosken maltilliset

Marjo Rautiainen

Marko Laitinen

Tero Rantaniva

Vastaa

  1. Mika sanoo:

    Petätte äänestäjänne. Kun teitä on äänestetty, teitä on äänestetty perussuomalaisina.
    Politiikassa tarvitaan vastakkainasettelua jopa puoleen sisällä. Maltillisten perussuomalaisten osuus kasvaa, kun pidetään periaatteista kiinni. Jos vain luovutetaan, älkää olko mukana politiikassa ollenkaan. Toivottavasti teidät muistetaan seuraavissa vaaleissa. Juuri tästä karkuruudesta.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy