ÄKS

Liikenne kulkee taas Äänekosken Kauppakadulla

23.08.2019 16:36 (muokattu 24.08.2019 22:44)
Keskustan remontti on edennyt niin pitkälle, että Kauppakatu on avattu ajoneuvoliikenteelle.

 

Samalla aukesi myös yhteys Kautonkadulta Kauppakadulle. Hulevesiasennuksen vuoksi Hallintokadun Rantapuiston puoleinen pää on vielä mylläyksen kohteena, mutta kulku on auki niin kirjastoon kuin kaupungintalollekin.

Jalankulkijoiden kannattaa olla edelleen tarkkana, sillä Kauppakatu 8:n kohdalla poistetaan vielä vanhaa kiveystä ja vaihdetaan rakennekerroksia. Työstä on haittaa kiinteistössä toimiville yrityksille, mutta pääsy liikkeisiin ei rajoitu töiden vuoksi.

Keskuspuiston remontti jatkuu vielä ja valmistunee tämän syksyn aikana.

Vastaa

 1. Wallu sanoo:

  Voi Luoja!
  Minä jo luulin, ettei mihinkään enää laiteta mukulakiviä. Kenenkähän älyväläys tuo on ? Muualla näitä puretaan ja asfaltti tilalle.

  1. Nopo sanoo:

   Olet kymmeniä vuosia jäljessä todellisuudesta. Kaikkialla rakennetaan nyt umpiasfaltin sijaan pintoja, jotka imevät sadevettä, koska rankkasateet ovat yleistyneet.

   Joskus 1970-luvulla nupukiviä peitettiin asfalttiin ja se on synti ja häpeä sekä hulevesien että kulttuurihistorian vuoksi.

   1. Mika sanoo:

    Höpö höpö. Jyväskylästä nuo poistettiin epäkäytännöllisyyden vuoksi. Rankkasateiden määrä on ollut vakio viimeiset sata vuotta ja kaivoilla ne hoidetaan. Ei mukulakivikatua voi tehdä niin löysäksi, että se päästää veden mistä sattuu läpi muutenkaan. Joku muu oli nyt jäljessä todellisuudesta.

   2. Risto sanoo:

    Sadevesi ja likainen autoista jäävä vesi ei todellakaan saa imeytyä suoraan maahan, vaan ne pitää johtaa kaivoilla pois maaperästä. Nyt on kyllä faktat kateissa.

 2. Ohikulkumatkalla sanoo:

  No nytkö tuli hyvä

 3. kiiki sanoo:

  kitos mukulasta. kierrän kyllä keskustan. eli sittarin ohi ja sieltä sit mennään kylille tästä lähtien niinku aiemminkin. kyllä en autoo pilaa.

  1. Wallu sanoo:

   Joo, Kauppakatu hiljenee entisestään. En minäkään aja enää sitä. Menen muuta kautta marketteihin. Kadunpätkä on todella järkyttävä!

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy