ÄKS

Metsä Group rekrytoi 65 uutta osaajaa oppisopimuskoulutuksella  

05.09.2022 09:15
Arkistokuva.

Metsä Group käynnistää haun tammikuussa 2023 alkavaan oppisopimuskoulutukseen. Uusia työpaikkoja on tarjolla noin 65, ja ne sijoittuvat tuotantolaitoksillemme eri puolilla Suomea. 

 

1,5-vuotinen oppisopimuskoulutus on Metsä Groupille vakiintunut keino turvata tulevaisuuden työvoimantarvetta ja edistää osaamisen kehittämistä. 

Tammikuussa alkavassa oppisopimuskoulutusohjelmassa voi suorittaa puutuote- tai prosessiteollisuuden ammattitutkinnon, sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon tai koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon. Opiskelu ja siihen liittyvät näyttökokeet suoritetaan työsuhteessa, jonka aikana opiskelijat ovat työyhteisömme jäseniä ja oikeutettuja samoihin työsuhde-etuihin kuin vakituinen henkilöstömme.  

Oppisopimuskoulutukseen valituista henkilöistä koulutetaan muun muassa käynnissäpitäjiä, prosessinhoitajia ja operaattoreita Metsä Groupin sellu-, kartonki-, pehmopaperi- ja Kerto- ja vaneritehtaille. Soveltuva koulutustausta on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK).

– Metsä Groupin tuotantolaitoksien toimintamalli perustuu työntekijöiden moniosaajuuteen. Laaja-alainen oppisopimuskoulutus antaa siihen vankan pohjan ja mahdollisuuden tehdä monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä niin koulutuksen aikana kuin tulevaisuudessakin, sanoo Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi.

Metsä Groupilla työturvallisuus on tärkeä osa ammattitaitoa, ja koko henkilöstömme sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Viimeinen hakupäivä tammikuussa 2023 käynnistyvään koulutukseen on 25.9.2022.

Oppisopimuskoulutusta järjestetään alla mainituilla tehdaspaikkakunnilla.

Metsä Wood: Punkaharju, Lohja, Suolahti ja Äänekoski
Metsä Fibre: Joutseno, Kemi, Rauma ja Äänekoski
Metsä Board: Kaskinen, Simpele ja Äänekoski
Metsä Tissue: Mänttä

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy