ÄKS

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Äänekosken Piilolan kampus palaa lähiopetukseen maanantaina 28. syyskuuta

24.09.2020 15:26

Poken Piilolan kampuksen etäopetuksessa olevat ryhmät palaavat normaaliin lähiopetukseen maanantaina 28. syyskuuta alkaen. Joitain opetusryhmiä on asetettu karanteeniin sen jälkeen, kun etäopetukseen siirryttiin 14. syyskuuta, ja nämä ryhmät palaavat lähiopetukseen, kun heidän karanteeninsa on päättynyt.

 

Maanantaista alkaen Pokella on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen perustason maskisuositus niissä tilanteissa, joissa ei voida pitää tarvittavia turvavälejä. Muissa opetustilanteissa toimitaan kuten tähänkin asti noudattaen turvavälejä ja käsihygieniaa. Kasvomaskeja on tarjolla oppilaitoksessa kaikille halukkaille. Tämä suositus noudattaa THL:n 24. syyskuuta antamaa linjausta.

– Kuten terveysviranomaiset ovat todenneet, Äänekosken tartuntatilanne on toistaiseksi hallinnassa ja tartuntaketju tunnetaan, mutta jotta tilanne säilyisi hyvänä, se edellyttää jokaiselta viruksen torjuntaan käytettyjen ohjeiden noudattamista sekä koulussa että vapaa-ajalla. Tällä hetkellä tilanne on se, että kouluun voi palata turvallisesti. Jos terveysviranomaisilta tulee muuta tietoa, siitä tiedotetaan välittömästi, sanoo johtaja Jouni Kurkela.

Tartuntariskien mitätöiminen arjen tilanteissa on ensisijaista eli käsienpesu, turvavälien noudattamien ja tarpeettomien kontaktien välttäminen.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy