Sarjapisteet jäi Lappeenrantaan

30.11.2020 10:40 (muokattu 30.11.2020 10:42)
Arkistokuva: Koiviston Kipinä

Kipinä sai otteluun unelma-alun 0-8 Sami ja Juuso Mäntymaan koreilla.

Vieraiden kannalta tulostaulu alkoi äkkäillä huonoon aikaan. Taulua nollattiin pitkään, Kipinän hyvä pelivire katosi samalla. Kotijoukkue hyödynsi ylimääräisen aikalisän paremmin ja sai pelijuonesta kiinni. Kotijoukkue meni ohi ja siirtyi 27-16 pistejohtoon avausjaksolla.

Suurimmillaan piste-ero oli 15 pistettä toisella jaksolla. Neljännellä jaksolla vieraat pääsivät vielä neljän pisteen päähän. Sen lähemmäksi Kipinä ei päässyt, siitä huolen piti kokenut LrNMKY:n Aubrey Conerly. Voitto jäi Lappeenrantaan pistein 93-82.

Yksi voitonavain oli vieraiden huono hyökkäyslevypallopeli, joka jatkuu pelistä toiseen.

– On sanonta että peli ei yhtä miestä kaipaa, vaan kyllä Kipinä jäi kaipaamaan Anton Gillin panosta. Anton Gill parantelee alaraajavammaa, joka tuli edellisessä pelissä.

Kipinällä kotipelit 4.12. ja 6.12, jos ei koripalloliitosta tule uusia koronasta johtuvia rajoituksia.

Lappeenrannan NMKY–Kipinä Basket 93–82 (27–16, 26–28, 16–11, 24–27)

Kipinä: Ville Pyykkönen 4/3, Jarmo Uecker 2/1, Tatu Koivunen 0/0, Antonio Bivins 36/21/5 syöttöä/7 riistoa/5 torjuntaa, Juuso Mäntymaa 3/3, Lauri Jäntti 11/7, Mika Sironen 6/1, Sami Mäntymaa 20/4.

Vastaa käyttäjälle BullriverPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

Hyvää pelissä oli, että Kipinä vei kuitenkin 2 jaksoa, toisen ja neljännen. Eli periksi ei annettu. Selvää on kuitenkin, että Anton Gillin poissaolo näkyi. Toivottavasti Gill palaa nopeasti parketille!
    Bivins takoi kyllä hurjat tilastot: 36 pistettä, 21 levypistettä.