ÄKS

Simo Salmelin nimettiin SDP:n kunniajäseneksi

08.09.2020 12:39
Onnittelut SImo Salmelinille!

SDP:n puoluekokous järjestettiin 22.-24.8. Tampereella. Kokouksen yksi odotetuimmista hetkistä oli puolueen kunniajäsenten nimeäminen.

 

Kunniajäsenyydellä palkitaan henkilöt ensisijaisesti järjestöllisestä toiminnasta ja tästä syystä edellytetään toimintaa nimenomaan SDP:ssä ja järjestön useammalla tasolla eli paikallis-, piiri- ja valtakunnan tasolla. Äänekoskelainen Simo Salmelin on liittynyt SDP:n jäseneksi vuonna 1970 ja hän on aloittanut luottamustoimet vuonna 1973 sisäisen tiedotustoiminnan toimikunnassa. Salmelin on toiminut paikallisen yhdistyksen puheenjohtajana, piirin puheenjohtajana, puoluevaltuuston jäsenenä sekä useissa puolueen työryhmissä. Maakuntaneuvoksen arvonimen Salmelin sai vuonna 2002.

SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin pääsi yhtenä ensimmäisistä tehtävistään puolueen puheenjohtajana onnittelemaan ja kiittämään kunniajäseniä siitä upeasta työstä, jota he ovat tehneet koko puolueen puolesta.

– Yhdessä me olemme enemmän, kuin osiemme summa, sanoi Marin kiittäessään kunniajäseniä.

Myös puoluesihteeri Antton Rönnholm kiitti kunniajäseniä heidän tekemästään työstä kiteyttämällä koko kokousväen tunnelmat sanomalla ”Me seisomme jättiläisten hartioilla”. 

Keski-Suomesta kunniajäseniksi nimettiin Simo Salmelinin lisäksi Helena Pihlajasaari Laukaasta ja Lauri Ihalainen Pihtiputaalta.

Kunniajäsenten nimeämisen voit katsoa täältä, kohdasta 2.30 https://www.youtube.com/watch?v=XxBEPOTnPO0&feature=youtu.be

Vastaa

  1. Pentti Salminen sanoo:

    Onnittelut Simolle. Olet kunniajäsenyytesi täysin ansainnut.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy