ÄKS

Urholle ensimmäinen tappiomatsi

13.10.2024 08:54

Urhon linja-auton nokka suuntasi lauantaina Varkauteen, jossa pelattiin kakkosdivisioonan kärkikamppailu molempien ollessa voittamattomia vielä tämän kauden runkosarjassa.

Urholle lähtökohdat eivät olleet ideaalit, sillä koko ykköskenttä Tiitinen-Lappalainen-Kuoppala olivat loukkaantumisten takia sivussa, ja Onni Bomankaan ei ole toipunut vielä pelikuntoon.

Ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä, joskin kotijoukkue sai vaarallisimmat paikat maalintekoon. Vieraiden maalilla Riku Sirviö oli kuitenkin mies paikallaan, ja erätauolle lähdettiin 0-0 tilanteesta. Toisessa erässä Urhon Rasmus Luomala iski ottelun ensimmäisen maalin ylivoimalla vieden Urhon johtoon. Pian tästä kotijoukkue kuitenkin kuittasi, ja erätauolle jälleen tasatilanteesta, nyt 1-1.

Kolmannessa erässä Urho loi laadukkaita maalipaikkoja, mutta peli pyöri enimmäkseen puolustusalueella. Tilannetta ei yhtään helpottanut Veeti Lehmuskallion loukkaantuminen. Warkis menikin ylivoimalla 2-1 johtoon, ja loppukiristä huolimatta Urholla jäi tältä reissulta luu käteen. 3-1 lukemat sinetöitiin tyhjään maaliin, ja näin ollen kauden ensimmäinen tappio Urholle on tosiasia.

Kausi jatkuu tulevana lauantaina tuplaottelulla, kun lauantaina on vuorossa paikallisottelu Laukaassa ja sunnuntaina Äänekosken kaupungin isännöimä ilmaisottelu Suolahdessa kello 15.00.