Valtuustoaloite: luottamushenkilöiden kokouspalkkioihin koronaleikkaus


Kokouspalkkioita halutaan pienentää puolella vuoden loppuun asti.

Perussuomalaisten valtuutetut, Joni Kotilainen ja Lauri Lax ovat valmiita leikkaamaan kokouspalkkioita.

Aloitteessa kerrotaan, kuinka Äänekoskella tullaan tekemään leikkauksia vuoden 2020 aikana koronan seurauksena niin käyttötalouteen kuin investointilistaan.

– Nämä leikkaukset tulevat näkymään ihmisten arjessa Äänekoskella ja joissakin paikoissa erittäin kiperästi. Kuntalaiset joutuvat koronan seurauksena kaupungin talouden leikkaustalkoisiin osallistumaan, niin on myös hyvä, että poliittiset päättäjät kantavat oman kortensa kekoon.

Valtuustoaloitteessa vaaditaan, että Äänekosken kaupungin luottamushenkilöiden kokouksista maksettavista palkkioista leikataan 50 prosenttia vuoden 2020 loppuun asti.

Vuoden 2021 talousarvion päätöksen yhteydessä päätetään luottamushenkilöiden kokouspalkkioiden mahdollisista leikkauksista.

Vastaa

 1. Make L

  Tässäkin nähdään perussuomalaisten suoraselkäisyys, he ovat valmiit leikkaamaan palkkioistaan. Etenkin vihervasemmiston ahneus, ja muu asioiden hoito surkealla, ja amatöörimäisellä tasolla, tällä paikkakunnalla.

  Vastaa
  1. Petteri Nieminen

   Hienoa Make L toivottavasti muutkin sinun lailla alkavat huomata tämän asian.Seuraavat kunnallis vaalit toivottavasti muuttavat suunnan ja saadaan kuppikuntaisuuteen joku roti.PPP

   Vastaa