ÄKSRock-perjantaina pistettiin tanssiksi


Sysiässä sai kansan tanssahtamaan.

ÄKSRock 2018 starttasi perjantaina 20. huhtikuuta erittäin hienolla meiningillä.

 

Pub Markuksessa nähtiin ehkä historian kovin AKSRock avaus, kun Sysiässä täytti tanssilattian jo toisen biisin alussa. Valssiaskeliin taivuttiin niin Agentsin, Olavi Virran kuin Baddinginkin musiikin tahdissa. Perinteinen ja taidokas rautalankameno oli enemmän kuin loistelias alku illalle.

Toisena lavalle astellut UpBeat kiihdytti tahtia ja sai puolestaan aikaan kuorolaulua toisen biisinsä aikana: Krokotiilirock soi ja kovaa. UpBeatin setti oli täynnä ulkomaisia ja kotimaisia hittiklassikoita, jotka tarjoiltiin yleisölle hyvällä energialla ja sopivasti rosoisella tyylillä.

Illan päätti Kurjat Koirat, yksi paikkakunnan herkullisimmista, persoonallisimmista ja taidokkaimista uusista yhtyeistä. Keikka keikalta kasvava orkesteri voitti yleisön puolelleen heti ekalla biisillään Koti. Yhtye viihdytti yleisöään jopa yli valomerkin, ja enemmänkin olisi kuunnellut mielellään.

ÄKSRock jatkuu tänään lauantaina 21. huhtikuuta Pub Markuksessa. Lauantaina musiikista vastaavat R.A.M.P.A., Jimi’s Blues Band ja Not So Perfect Strangers. 

Sysiässä aloitti shown ja varsin hienosti aloittikin.

Illan pääätteksi oli suorastaan loistokas tunnelma.

UpBeat

Tekniikka on hyvissä käsissä, kiitos Henri Rahm ja Marko Virsunen.ksrock,

Kurjat Koirat viimeisteli hienon illan.

 

Vastaa