Avoin korkeakoulu saapuu Äänekoskelle  – ilmottaudu vaikka heti


Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ja Jyväskylän avoin yliopisto tarjoavat yhteistyössä avointa korkeakouluopetusta Äänekoskella syksystä 2017 alkaen. 

 

Syksyn ensimmäisiin opintojaksoihin tulee ilmoittautua elokuun aikana.

Syksyllä alkavat myynnin ja markkinoinnin, henkilöstöjohtamisen ja psykologian opintokokonaisuudet. Lisäksi syksyllä aloittaa taulukkolaskennan tehokäyttö -opintojakso, joka kuuluu JAMKin liiketalouden tutkinto-ohjelmaan. Ilmoittautuminen näihin opintoihin on parhaillaan käynnissä, ja ilmoittautumaan pääset Äänekosken kaupungin nettisivujen kautta opintojaksokohtaisesti.

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat osia yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnoista, joten mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi.

Opinnot toteutetaan siten, että niitä voi suorittaa esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella. Osa opiskelusta tapahtuu verkossa ja mahdolliset lähiopetusjaksot järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin Äänekoskella, joten mukaan on helppo tulla muualtakin pohjoisen Keski-Suomen alueelta.

Jokaisen opintokokonaisuuden aluksi Äänekoskella järjestetään kokonaisuuden oma starttipäivä. Starttipäivässä saat lisää tietoa opintojen suorittamisesta, opiskelusta avoimessa korkeakoulutuksessa sekä syvennyt kokonaisuuteen liittyviin käytänteisiin. Starttipäivään voit tulla mukaan, jos olet ilmoittautunut jollekin kokonaisuuteen kuuluvista jaksoista.

 

Psykologian perusopinnot: opintokokonaisuuden starttipäivä la 16.09.2017 klo 10-15
Myynti ja markkinointi: opintokokonaisuuden starttipäivä la 30.9.2017 klo 10-14
Henkilöstöjohtaminen: opintokokonaisuuden starttipäivä la 28.10.2017 klo 10-15
Taloushallinto: opintokokonaisuuden starttipäivä la 13.01.2018 klo 10-14
Tarkempia lisätietoja koko lukuvuoden 2017-2018 opintotarjonnasta saat täältä.

Vastaa

  1. ylioppilas

    Olisi kiva tietää, paljonko kaupunki on panostanut rahallisesti näihin opintoihin?

    Vastaa