Bioaika-rekka saapuu lukiolle – biotalouden lisäksi pääsee tutustumaan uuteen lukiorakennukseen


Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille.

 

Tapahtumakiertue kertoo vaikuttavasti Suomen valoisasta tulevaisuudesta. Tämä tulevaisuus rakentuu biotalouden varaan. Läpi Suomen ulottuvan tapahtumakiertueen ytimen muodostaa pyörillä kulkeva tiedekeskusnäyttely, Bioaika-rekka. Bioaika-rekan rinnalla kulkee Bioaika-tori, joka toteutetaan yhdessä alueiden biotaloustoimijoiden kanssa. Kiertuetta täydentävät myös toimijoiden järjestämät tuotantolaitosvierailut, metsäretket ja muut tapahtumat.

Äänekoskelle Bioaika-rekka saapuu perjantaina 15. syyskuuta kello 9. Aamupäivän ajan rekka on lähinnä koululaisten ja lukiolaisten käytössä,mutta kello 15–18 on tapahtuma avoinna kaikille täysin ilmaiseksi. Eikä siinä vielä kaikki! Äänekosken uusi lukio avaa ovensa samalla kaikelle kansalle. Biotalouden lisäksi voit siis tutustua uuden lukion tiloihin.

Kaikki metsäsektorin toimijat ovat tervetulleita mukaan järjestämään Bioaika-toria ja -tapahtumia. Bioaika-rekan tuottaa Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke yhdessä Tiedekeskus Tietomaan kanssa. Kiertueen päärahoittajia ovat Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten Säätiö.

 

Bioaika-rekka ja Bioaika-tori Äänekosken lukiolla pe 15.9. klo 15–18.
Äänekosken lukion Avoimet ovet pe 15.9. klo 15–18

Vastaa