Bongaa imulakaisuauto liikenteessä ja voita yllätyspalkinto!


Bongaa kuvan lakaisukone ja voita ylläripalkinto!

Äänekosken Kiinteistönhoito Oy on hankkinut Bucher Eurofant 50 imulakaisukoneen vuosimallia 2007. Nopein tämän ”Sinisen enkelin” bongaaja saa kiinteistönhoidolta yllätyspalkinnon! Kisa alkaa NYT!

 

EDIT: Kisa on ratkennut.

 

Aluekunnossapidon työnjohtaja Hannu Kaikkonen kertoo ajaneensa kuorma-auton alustalle tehdyn imulakaisukoneen Äänekoskelle Kaarinasta.

– Kone kulkee tieliikenteessä 90 km/h. Ajamisen tekee mielenkiintoiseksi se että konetta ajetaan oikealta puolelta, Kaikkonen sanoo.

Uudella koneella pyritään parantamaan katujen puhdistuksen laatua. Kone poistaa tehokkaasti katuhiekkaa ja imuri imee tien pinnasta myös pölyn niin ettei se pääse nousemaan ilmaan.

Äänekoskella katujen putsaukset aloitettiin tiistaina 4. huhitkuuta. Tavoitteena on saada kadut puhtaaksi vappuun mennessä.

– Ensin puhdistuksen kohteena on keskustan alue, jonka jälkeen laitakaupungin alueet. Keskustan alueella työ pyritään tekemään iltaisin klo 19-22 ja aamulla klo 6-8, eli niin ettei siitä tule häiriötä liikenteelle, Kaikkonen sanoo.

Kaikkonen kertoo että uuden imulakaisuauton palveluita markkinoidaan jatkossa myös yhteistyökumppaneille sekä teollisuudelle.

Bongaa ”Sininen enkeli” liikenteessä. Nappaa kuva, ja lähetä se ÄKSän toimitukseen osoitteeseen toimitus@aksa.fi yhteystietojesi kera. Nopeimmalle kuvan lähettäjälle yllätyspalkinto! KISA ON RATKENNUT.

Vastaa