Järjestöt kokoontuvat kaupungintalolle elinvoimapajaan


Äänekosken kaupungintalolla järjestetään Hyppää mukaan hyvän kierteeseen! –elinvoimapaja, jossa panostetaan järjestöyhteistyöhön.

 

 

Tilaisuus tuo yhteen Äänekosken, Hankasalmen ja Konneveden kunnat ja järjestöt. Kyseessä on ensimmäinen seitsemästä alueellisesta elinvoimapajasta. Pajat kokoavat kevään aikana Keski-Suomen kuntien viranhaltijoita, päättäjiä ja järjestöjen väkeä luomaan verkostoja sekä asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä tukevaa, elinvoimaista kuntaa.

Illassa julkaistaan uunituoreen Keski-Suomen järjestökartoituksen alustavia tuloksia; mitä ne kertovat maakuntamme järjestöistä ja kuntien järjestöyhteistyöstä. Illan työpajoissa jäsennetään erikokoisten ja erilaisten järjestöjen luontevaa roolia kuntien kumppanina.

Elinvoimapajojen taustalla on Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke, jonka roolina on vaikuttaa maakunta- ja sote-uudistuksen valmisteluun, tarjota järjestöille vaikuttamisen mahdollisuuksia sekä tuoda järjestöille ajankohtaista tietoa uudistuksen etenemisestä. Pajojen ideoinnissa ja toteutuksessa ovat mukana kaikki Keski-Suomen kunnat ja laaja joukko järjestöjä.

 

Hyppää mukaan hyvän kierteeseen! –elinvoimapaja 10.4.klo 17-19:30 Äänekosken kaupungintalolla.
Tilaisuuden tarkempi ohjelma täällä.

Vastaa