Jouluapukeräys tulee taas!


Joulu on antamisen juhla, tule mukaan helpottamaan vähävaraisten joulua!

 

Joulun aikaan ovat monella eurot tiukassa. Lisäpaineita  kustannuksiin aiheuttavat usein myös talviharrastusvälineet kuten esimerkiksi sukset ja luistimet, joita lapset tarvitsevat esimerkiksi koulun liikuntatunneilla. Näitä murheita helpottamaan tulee jo vankaksi perinteeksi muodostunut joulukeräys. ÄKS, Kesport Niskanen ja Äänekosken seurakunta järjestävät jälleen joulukeräyksen äänekoskelaisille vähävaraisille perheille.
JOULUKERÄYS alkaa 9. marraskuuta ja päättyy 8. joulukuuta. Tuona aikana voit tuoda lahjoituksesi ÄKSän toimitukseen tai Kesport Niskaselle Koskikeskukseen.

Lahjoitukseksi kelpaavat lelut, pelit, urheiluvälineet, villasukat, kirjat, joulukoristeet, lahjakortit ja vaikkapa joulusuklaat. Kaikkien lahjoitettavien tavaroiden tulee olla siistejä, ehjiä ja harrastusvälineiden turvallisia.

– Sellaisia lahjoituksia, joista itsekin voisi itsekin ilahtua jouluna!  ÄKSän ja Niskasen joulutontut muistuttavat.

Lahjoitukset lajitellaan tarkasti ja toimitetaan Kirkon Olkkariin, jossa seurakunnan vapaaehtoiset jakavat lahjoitukset eteenpäin äänekoskelaisille vähävaraisille perheille. Jako tapahtuu 11.-13. joulukuuta.

– Tänä vuonna lahjoitukset voi hakea lähetteellä, jonka saa diakoniatoimistosta, sosiaalitoimesta tai perhetyöntekijöiltä.

 

KAIVELE siis kätkösi, kaappisi ja varastosi ja tuo hyväkuntoiset tavarasi lahjoituksena ÄKSään tai Kesport Niskaseen eteenpäin toimitettavaksi. Lahjoituksesi vastalahjaksi saat roppakaupalla joulumieltä!

 

Kesport Niskasen ja ÄKSän jouluapukeräys 9.11. – 8.12.
Lahjoituksia otetaan vastaan:
Kesport Niskanen ma-pe 9–18, la 9–15
ÄKSän toimitus Torikatu 4, ma-to 9–13

Vastaa