Keitelejazz palaa heinäkuun viimeiselle viikonlopulle


Keitelejazz 2019 – heinäkuun lopulla.

Keitelejazz palaa takaisin tuttuun ajankohtaan, eli heinäkuun viimeiselle viikonlopulle. 

 

Keitelejazzin toiminnanjohtaja Jukka Vehkala sanoo, että tämän kesän jatsiajankohta muodostui kokeiluksi. Tulevan kesän jatsit palaavat almanakkaan tuttuun ajankohtaan, viikolle 30.

– 34. Keitelejazz vietetään Rantapuistossa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Onko festari kaksi-, kolme- vai nelipäiväinen, ja missä muodossa se järjestetään on vielä avoin ja mietinnän alla. Ajankohdan siirto takaisin heinäkuulle johtui saamamme palautteen määrästä. Asiasta äänestettiin johtokunnassamme, ja kyselimme asiaa myös yrityksiltä.

Moni asia on siis vielä avoinna. Tärkeä tieto ja hyvä uutinen on kuitenkin se, että Keitelejazz järjestetään!

– OIennaista on, millaiseksi saamme rahoituskuviomme. Teemme juuri sellaiset Keitelejazzit kuin mihin rahamme riittää, Vehkala sanoo.

Vastaa

 1. Pekune

  Kiitos tästä kaikille asianosaisille. Savonlinna, Ilmajoki, Seinäjoki, Äänekoski ym. festaripaikkakunnat tunnettakoon festareistaan tulevaisuudessakin.

  Vastaa
 2. Veronmaksaja!

  Järjestäkää vain jazzinne mutta ilman vero.maksajien rahoja, niille on parempaa käyttöä.

  Vastaa
  1. Pekune

   Maailma (myös Äänekoski) ilman jazzia olisi köyhempi paikka asua. Sama voidaan todeta muunkin kulttuurin suhteen.

   Vastaa
 3. Janoinen

  No hyvä. Palataan myös takaisin kunnon hanajuomiin, eikä pelleillä tölkeiilä !!! Hanat kuuluu kesäjuhliin, tölkit ei !

  Vastaa
  1. Pappa

   Veromaksaja se osaa valittaa. Kannattaisi ensin tutustua kuinka paljon jazzit tuo tulona yrittäjille, jotka maksavat veroja.Se kun sitten menee yhteiseen kassaan!..mutta…
   Ehkä toi tappiovakuus on liikaa, jos ei osaa valita mielekästä ohjelmaa, maksakoon porukka itse tappionsa, ei kaupunki. Nyt syytettiin sadetta! Ykskään suomalainen festari ei toimisi jos sade pilaisi, meitin kesä se vaan on semmoinen.

   Vastaa
   1. Veronmaksaja!

    Kyllä veronmaksaja jaksaa valittaa niin kaun kun verorahojen käyttö on noin tyhmää kuin se on ollut viimeaikoina. Laitetaan asiat tärkeys järjestykseen ja jos sitten jää rahaa sen voi käyttää miten haluaa. Laitetaan ensin terveudenhuolto kuntoon ettei tarvitse jonottaa lääkärille kuukausi tolkulla, laitetaan vanhusten hoito kuntoon, hammashuolto kuntoon, kadut kuntoon muuallakin kuin keskustassa, tätä listaa voisi jatkaa melko pitkään.

    Vastaa
  2. Pekune

   Vai kunnon hanajuomat ovat tärkeimpiä asioita tässä nykymaailmassa ja jazzeilla. Luulisi, että kaikkien kaaliin olisi jo tarttunut muoviin sisältyvät ongelmat. Muovia luonnossa on Äänekoskellakin aivan liikaa. Ja onhan viinit tarjoiltu tähänkin saakka pulloista eikä hanoista.

   Vastaa
   1. Janoinen

    No hittolainen sentään, eihän ne juomat ole tärkeimpiä asioita tässä nykymaailmassa, mutta ovathan hanajuomat kuitenkin huomattavasti parempia kuin tölkkitavara. Muovimuki jazzeilla ei ole ongelma, sillä ne kerätään roskikseen ja viedään hallitusti pois. Tottahan toki olut lasista on parasta, mutta jazzeilla mahdoton toteuttaa, joten sen verran voi laadusta tinkiä. Tölkkihän se vasta vaarallinen on, ei ole pitkää aikaa, kun uutisoitiin, että lehmä oli syönyt tölkin ja henki meni ! Viinit on tarjoiltu pulloissa, mutta ei niitä ole suoraan pullosta juotu vaan muovimukista. Että semmoista peliä. Pistä paremmaksi !

    Vastaa
 4. tekohengittää

  Nyt ei ainakaan ollut ilimoista kiinni. Tulevana kesänä taas Jyväskylässä Suomipop, Himos, Seinäjoki ja muut etelän riennot nimekkäine ulkolaisine esiintyjineen vetää porukkaa.
  Keskuspuisto oli nyt tyhjä, yhden kerran näin jotain vilttikirppistä enkä jäänyt paremmin tutkimaan asiaa. Ja jos puuhamiehillä on pakko saada taas tämä festari tänne niin yleisilmettä kirkastaisi jos se teltan vois kerrankin pestä.
  Kaupungin ei todellakaan tarvitse tukea tätä isolla kädellä. Tukeeko Suomipoppia Jyväskylän kaupunki, tuskin tarttee tukea.
  Mutta toivotan onnea yritykseen.

  Vastaa