Koiviston koulun videojoulukalenteri valloittaa – varo juonipaljastuksia


Koiviston kylän tontut pakettipuuhissa. Liekö tämä kohtaus on tallentunut joulukalenterivideoonkin?

Koiviston koulu on tehnyt jo historiansa kolmannen videojoulukalenterin, jonka ensimmäinen luukku avataan jo huomenna! 

 

Koiviston koululla opitaan tekemällä monipuolisia juttuja, joihin osallistuu koko koulu, ja joiden tuotoksia saa ihailla koko kansa. Koivistolla on vuosien varrella syntynyt upeita videoteoksia sekä erilaisia pelejä. Koulun oma Leijonan luola on jo käsite, joka osoittaa, että oppiminen voi olla myös hauskaa!

Koiviston koulun videojoulukalenteri on huikea juttu, ja ideana vallan valloittava. Tänäkin vuonna luvassa on joka päivä yllättävä ja erilainen tervehdys, joka johdattelee kaikkia isoja ja pieniä lapsenmielisiä kohti joulua. Uusi luukku ilmestyy joulukuun 1. päivästä alkaen joka aamu Koiviston koulun youtube-kanavalle, johon pääsee tästä linkistä.

– Tervetuloa mukaan seuraamaan hellyttäviä ja hyväntuulisia joulutervehdyksiä, toivottaa rehtoritonttu sekä muut Koiviston koulun tontut aina pienistä keskikokoisiin.

Sen verran voinemme jo paljastaa että ensimmäisessä luukussa vieraillaan tonttukoulussa, jossa kaikki tuntuu käyvän jos ei sormia napsauttamalla, niin ainakin käsiä yhtään läpsäyttämällä. Pysykää kanavalla!

 

Vastaa