King King ja Erja Lyytinen Keitelejazzien bluesillan tähdet


King King pistää bluesit soimaan.

Yksi Keitelejazzin pääkonserteista on omistettu blues’n’rollille. Samalla se on vallan kaamea kitarakihaus viiden huippukepittäjän voimin.

 

Kitaristi-laulaja Alan Nimmo ja yhtyeensä King King ovat viime vuosina vieneet kaikki mahdolliset pokaalit Briannian blues-äänestyksissä. Tämä yhtye on koettava nimenomaan elävänä, ja ennustettavissa onkin yksi vuoden kovimmista keikoista Suomessa kaikki genret mukaan lukien.

Vaan eivät konsertin suomalaiset jalkoihin jää. Erja Lyytisen tietävät kaikki roots-musiikin ystävät, ja toinen kotimaisista on suorastaan tapahtuman nimikkobändi: Guitars, Guitars and More Guitars takaa energistä luukusta Jarmo Nikun, Jyrki ”Muddy” Mannisen ja Ben Granfeltin voimin.

Aiemmin Keitelejazz on julkistanut seuraavat esiintyjät: Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB, J. Karjalainen, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet, Broadcast, Drink Floyd ja Sammal.

Guitars, Guitars and More Guitars, King King (UK), Erja Lyytinen. Keitelejazz, Äänekoski, pe 26.7.2019, liput Tiketistä 45 €.

Erja Lyytinenkin tulee paikalle.

..ja Guitars, Guitars and More Guitars

 

Vastaa