ÄKS

Mika Juntusesta kaupungin keilakunkku

04.01.2015 17:34
Keskellä Äänekosken keilamestari Mika Juntunen. Kakkoseksi tullut Markku Tuominen vasemmalla ja kolmoseksi heittänyt Sami Metsälä oikealla.

Äänekoskelaista X300-seuraa edustava Mika Juntunen on Äänekosken tuore keilailumestari. Kisa pidettiin joulun alla Äänekosken keilahallissa.

Juntunen heitti kuuden sarjan yhteispisteiksi 1314. Tuloksella irtosi ylivoimainen voitto ennen kilpailevan seuran, Kos-Kein Markku Tuomista. Juntunen ratkaisi kisan viimeisellä 263 pisteen sarjallaan. Sarja oli samalla koko finaalin paras.

Jyväskyläläistä TGB:tä edustava Sami Metsälä sijoittui kahdeksan heittäjän finaalissa pronssille. Kärkikolmikko oli lähes tasoissa ennen viimeistä sarjaa, mutta 193:een jäänyt Tuominen ja heikoimman finaalisarjansa 168 heittänyt Metsälä putosivat Juntusen kyydistä.

Finaaliin selvisi yksi nainenkin, lappeenrantalaisseuraa edustava keilahallin emäntä Jenni Blomberg. Hän heitti kisassa viidenneksi.