Musakorneri: Anita Hirvonen – Rantareggae


(Kuvakaappaus Youtube-videolta)

Musakorneri suuntaa biitsille.

 

Musakorneritoimituksen kellariin ei ehkä paista aurinko, mutta kesäfiilsi jyllää silti jo lujaa. Siksi tänä iltana, tällä äänekoskelaisen musiikkijournalismin paalupaikalla vedetään nupit yhteentoista, kun Musakornerin valtaa Anita Hirvonen.

Hirvonen tuo, äänekoskelaisen iskelmämusiikkitaivaan pörhein komeetta tuo perjantaihinne Rantareggaen. Hirvosen hervoton meininki on erityisen tärkeä toimituksellemme, onhan tämä retro rantakissa sukua toimituksemme hehkeälle myyntikeikuttelijalle.

Rantareggae tuo kesän instanttina sinne missä ikinä oletkin: olohuoneeseen, vessaan tai työmaakoppiin. Perberi alkaa keikkua ja suupielet kääntyä väistämättä yläviistoon. Biisin video on tuhti annos retroestetiikkaa, hapsupaitaa ja Suomen suvea. Toimituksemme uskoo, että biisi videoineen toimii piristeenä paremmin kuin hipstereinkin jääkahvijuoma tai ES.

Toimituksemme heittää haasteen paikallisille muusikoille ja videoartisteille: Tehkää tähän biisiin oma musavideo ja julkaiskaa se Youtubessa. Emme voi tästä ilosta maksaa, mutta tarjoamme näkyvyyttä.

– Kylläpä nyt keikuttaa. Oiskohan Anita jossain keikalla viikonloppuna? Eturiviin menisin ja heti, toimituksemme oma pörröpää kiekaisee.

Vastaa