Musakorneri: Leif Lindeman ja Mirella – Hiljaa leijaa maahan hiutaleet


Nyt se alkaa Musakornerissakin, nimittäin joulun odotus! 

 

Musakorneri on aina ajantasainen, kuin itse Neiti Aika, sillä tänään avataan Äänekoskella joulukatu, jolloin sytytetään jouluvalot ja pokstutellaan raketteja ja laitetaan joululaulut soimaan. Kansan tangokuninkaan, meidän äänekoskelaisten ikioma Leif Lindeman laittaa tyttärensä Mirellan kanssa jouluvaihteen koko kaupungin ylle kappaleella Hiljaa leijaa maahan hiutaleet, jota ryydittää supersuloinen ja joulurauhaa tihkuva video.

Kappele pysäyttää liikenteen, liukuhihnat ja kaikenmaailman liikkujat, sillä sitä on vaikea kuunnella touhuten, puuhaten, kuuraillen, kokkaillen tai paketoiden. Tämä pitää kuunnella hiljaa, kynttilän valossa, villasukat jalassa ja käsi suklaarasialla. Tunteikkaimmat kuulijat suositellaan varustautuvan nenäliinoin.

Video on tunnelmaltaan joulunvalkoinen, josta kiire on kaukana.  Säikysilmäisen Mirellan ja isä-Leifin yhteisiä joulutouhuja voi vain huokaisten katsella ja toden totta kuunnella!

– Kääk, mä en kestä! Nyt on niin kaunista ja ihanaa, että taidan unohtaa kaikki tulevat joulukiireet ja stressit. Jos meinaa hössötykset kurkistella ärsyttävästi olan takaa, niin laitan vaan uudestaan soimaan, tuumaa Musakornerin joulutohottaja numero yksi.

PS: Leifiä pääsee kuulemaan Citymarketilla livenä huomenna lauantaina klo 12.

 

Vastaa