Opiskelustipendin haku alkoi tänään tiistaina


Äänekosken kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 17.12.2018, että opiskelustipendiä jaetaan myös vuonna 2019. Ensimmäisen kerran stipendejä myönnettiin vuonna 2018.

 

Äänekosken kaupunki jakaa vuonna 2019 opiskelustipendejä tutkintotavoitteisesti ja päätoimisesti muualla kuin Äänekoskella opiskeleville 18–29-vuotiaille nuorille. Stipendin suuruus on 350 euroa vuodessa ja se on tarkoitettu opintoihin.

Stipendin saamisen yhtenä ehtona on, että hakijan virallinen kotikunta on Äänekoski. Väestötietoihin vuoden 2019 kotikunta määrittyy vuoden 2018 viimeisen päivän tietojen mukaan.

Stipendiä tulee hakea 28.2.2019 mennessä. Stipendejä myönnetään ja maksetaan toukokuussa 2019 hakemusten perusteella. Tarkemmat myöntämiskriteerit ja hakuohjeet löytyvät kaupungin nettisivuilta osoitteesta: www.aanekoski.fi/opiskelustipendi

Vastaa

  1. 4711

    Idea on sinänsä hyvä mutta tällä hommalla on vain tarkoitus pienentää Äänekosken muuttotappiota ja vääristää totuutta. Väki lähtee kun ei ole töitä, kun ei ole yrityksiä jotka tarjoaisivat työpaikkoja. Olisiko nyt aika kääntää kelkka ja tehdä sen eteen töitä että tänne saataisiin työllistäviä yrityksiä vai pitääkö kaikki alihankinta työt teettä muilla paikkakunnilla. Olisiko nyt aika alkaa ajattelemaan sitä Äänekoskella asuvaa tulevaisuutta ja lopettaa se menneisyydessä eläminen. Ei tämä ole mikään vanha tehdas paikkakunta, vaan nääntyvä nykyhetken paikkakunta.

    Vastaa